Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu ajunge, sambata, la Sulina pentru a se intalni cu romanii din afara granitelor

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu ajunge, sambata, la Sulina pentru a se intalni cu romanii din afara granitelor

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, ajunge astazi, in jurul orei 9. 30, la Sulina, in judetul Tulcea. Va ramane in Sulina pentru cateva ore. continuă pe Adevărul

FOTO Traian Basescu ajunge, sambata, la Sulina pentru a se intalni cu romanii din afara granitelor

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, ajunge astazi, in jurul orei 9. 30, la Sulina, in judetul Tulcea. Va ramane in Sulina pentru cateva ore.

Traian Basescu, la Sulina: Presedintele Ianukovici si-a tinut cuvantul in privinta drepturilor romanilor din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata dimineata, la Sulina, in judetul Tulcea. Seful statuluis-a intalnit cu tinerii si copiii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si care participa in aceasta perioada la Programul de tabare ARC 2013.

Traian Basescu:Avem crestere economica al treilea an consecutiv

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Sulina, ca Romania va avea crestere economica in al treilea an consecutiv si romanii au toate motivele sa fie optimisti, chiar daca mai sunt si criticile interne specifice unui popor latin.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

Adrian Nastase il reclama pe 'fostul presedinte' Traian Basescu la ambasadorul Austriei, pentru declaratiile critice legate de privatizarea Petrom

Fostul premier Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare deschisa ambasadorului Austriei la Bucuresti pentru a-i reclama declaratiile critice facute de Traian Basescu cu privire la privatizarea Petrom.

Basescu, la Sulina: Suntem latini, ne criticam unii pe altii, dar avem crestere economica al treilea an consecutiv

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata dimineata, la Sulina, in judetul Tulcea. Seful statuluis-a intalnit cu tinerii si copiii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si care participa in aceasta perioada la Programul de tabare ARC 2013.

Presedintele Traian Basescu, intalnire cu romanii din strainatate la Sulina

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata dimineata, la Sulina, unde va avea o intalnire cu tinerii de nationalitate romana care traiesc in strainatate, participanti la Programul de tabere ARC.

Traian Basescu viziteaza, in weekend, taberele de la Sulina.

Presedintele Traian Basescu merge in weekend la Sulina pentru a se intalni cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si participa la Programul de tabere ARC 2013. Tinerii prezenti in aceasta perioada la Tabara Sulina participa la activitati axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba romana, lectii despre istoriei romanilor, precum si aprofundarea cunostintelor de cultura si civilizatie romanesca. Astfel se doreste promovarea valorilor romanesti.

Traian Basescu, la Sulina: Tinerii de etnie romana din strainatate sa se gandeasca la bursele din Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in cadrul intalnirii cu tinerii romani din afara tarii de la Sulina, ca cei care nu sunt inca studenti ar trebui sa ia in considerare bursele din sistemul.

Traian Basescu: Romania este o tara care de doi ani are o crestere economica

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sulina, ca Romania inregistreaza de doi ani crestere economica, iar prin parteneriatele pe care le are, tara noastra vrea sa ajunga din urma tarile care au ramas in capitalism dupa cel de-al doilea razboi mondial. Seful statului a facut aceasta declaratie sambata dimineata, la intalnirea pe care a avut-o la Sulina cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor, participanti la Programul de tabere ARC 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )