Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu viziteaza, in weekend, taberele de la Sulina.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu viziteaza, in weekend, taberele de la Sulina.

Presedintele Traian Basescu merge in weekend la Sulina pentru a se intalni cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si participa la Programul de tabere ARC 2013. Tinerii prezenti in aceasta perioada la Tabara Sulina participa la activitati axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba romana, lectii despre istoriei romanilor, precum si aprofundarea cunostintelor de cultura si civilizatie romanesca. Astfel se doreste promovarea valorilor romanesti. continuă pe România Liberă

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

CSAT, convocat de urgenta, vineri, de Traian Basescu, pe tema CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, care mentioneaza ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa, transmite Mediafax. Sedinta CSAT este convocata pentru vienri, la ora 11. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a .

Madalin Voicu, despre decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa

Madalin Voicu a comentat, in cadrul emisiunii Subiectiv, decizia lui Traian Basescu de a convoca sedinta CSAT privind privatizarea CFR Marfa, la o zi dupa ce Victor Ponta a intrat in concediu. Conform.

Adrian Nastase il reclama pe 'fostul presedinte' Traian Basescu la ambasadorul Austriei, pentru declaratiile critice legate de privatizarea Petrom

Fostul premier Adrian Nastase i-a trimis o scrisoare deschisa ambasadorului Austriei la Bucuresti pentru a-i reclama declaratiile critice facute de Traian Basescu cu privire la privatizarea Petrom.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1952 seconds )