Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu anunta cum vor vota marti parlamentarii Miscarii Populare

Antena3 Antena3,
Traian Basescu anunta cum vor vota marti parlamentarii Miscarii Populare

Parlamentarii Miscarii Populare nu vor vota pentru instalarea Guvernului, avand in vedere programul politic anuntat, dar si erorile de nominalizare, a declarat presedintele formatiunii, Traian Basescu. Este. continuă pe Antena3

Traian Basescu incepe medierea cu Gabriela Vranceanu Firea. Parchetul General va suspenda cercetarile

Procurorii Parchetului General vor suspenda cercetarile in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de amenintare. Asta, dupa ce fostul presedinte a inceput procedura de mediere cu senatorul PSD Gabriela Firea.

Premiera: Traian Basescu, invitat special la Romania TV, despre care acum un an spunea ca duce campanii de dezbinare a natiunii

Traian Basescu este invitatul special al televiziunii Romania TV duminica seara si discuta despre cabinetul Ciolos. Este pentru prima oara cand fostul presedinte vine in studioul televiziunii controlate de Sebastian Ghita, pe care Traian Basescu l-a numit in repetate randuri drept partener al lui Victor Ponta si finantator al campaniei acestuia.

Traian Basescu o ataca pe Cristina Guseth

Liderul partidului Miscarea Populara a comentat, luni, retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii, dupa ce au aparut poze cu el de pe cand era fotomodel. in acest context, Traian Basescu a sugerat ca pot fi gasite poze in aceleasi ipostaze si cu Cristian Guseth, propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Justitie.

Traian Basescu critica Guvernul Ciolos: Poate fi mai TOXIC decat un guvern politic

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca executivul condus de Dacian Ciolos are potentialul de a fi chiar mai toxic decat un guvern politic.

Traian Basescu: Demisia lui Ponta a fost artificiala. Dragnea il tot impingea la vale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca demisia lui Victor Ponta a fost artificiala, in conditiile in care premierul nu avea responsabilitati directe pentru incendiul din clubul Colectiv.

Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata, a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti.

Traian Basescu, despre atentatele din Paris: Expulzarea migrantilor este solutia

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, vineri seara, pe Facebook, ca inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta, iar ca solutia Europei este solidaritatea impotriva islamismului terorist.

intalnire Traian Basescu - Emil Boc, fara discutii politice

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel din Cluj, alaturi de mai multu membi ai MP.

Traian Basescu si Emil Boc s-au intalnit la un hotel din Cluj, alaturi de mai multi membri ai MP. Boc: Nu am discutat politica, a fost o reintalnire a doi oameni

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel de cinci stele din municipiu, la Cluj fiind programata, sambata, o intalnire regionala a MP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )