Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu critica Guvernul Ciolos: Poate fi mai TOXIC decat un guvern politic

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu critica Guvernul Ciolos: Poate fi mai TOXIC decat un guvern politic

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca executivul condus de Dacian Ciolos are potentialul de a fi chiar mai toxic decat un guvern politic. continuă pe România Liberă

Premiera: Traian Basescu, invitat special la Romania TV, despre care acum un an spunea ca duce campanii de dezbinare a natiunii

Traian Basescu este invitatul special al televiziunii Romania TV duminica seara si discuta despre cabinetul Ciolos. Este pentru prima oara cand fostul presedinte vine in studioul televiziunii controlate de Sebastian Ghita, pe care Traian Basescu l-a numit in repetate randuri drept partener al lui Victor Ponta si finantator al campaniei acestuia.

Traian Basescu o ataca pe Cristina Guseth

Liderul partidului Miscarea Populara a comentat, luni, retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii, dupa ce au aparut poze cu el de pe cand era fotomodel. in acest context, Traian Basescu a sugerat ca pot fi gasite poze in aceleasi ipostaze si cu Cristian Guseth, propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Justitie.

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, mandate de 5 ani pentru presedinte, parlamentari si primari

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi, potrivit programului de guvernare facut public. De asemenea, guvernul Ciolos vrea comasarea tuturor alegerilor. Nu e clar cum poate amenda Guvernul legea adoptata de Parlament: printr-un nou proiect de lege sau prin ordonanta de Urgenta. Aceasta a fost una dintre cererile societatii civile si a protestatarilor iesiti in strada.

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, dar renunta la comasare dupa discutiile cu partidele

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi, potrivit programului de guvernare facut public. De asemenea, guvernul Ciolos vrea comasarea tuturor alegerilor. Aceasta a fost una dintre cererile societatii civile si a protestatarilor iesiti in strada. Dupa intalnirile cu partidele, Ciolos a anuntat luni seara ca eventuala comasare a alegerilor nu va mai figura in programul de guvernare.

Cine este Lazar Comanescu, ministru de Externe in guvernul Ciolos

Consilierul prezidential Lazar Comanescu 66 de ani) este ministrul Afacerilor Externe in guvernul Ciolos. Lazar Comanescu a mai fost ministru al Afacerilor Externe in 2008, iar din februarie 2015 este consilier pe politica externa al presedintelui Iohannis.

Gorghiu anunta ca liberalii vor sprijini Guvernul Ciolos: Prioritatile Executivului sunt si in programul PNL

Partidul National Liberal nu are nicio retinere in a sustine Guvernul Ciolos, avand in vedere ca este o echipa care promite, iar programul de guvernare se suprapune pe cel al liberalilor, au anuntat, duminica, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.

Cine este Aura Carmen Raducu, ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos.

Cine este Aura Raducu, noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos. In anul 2014, la un seminar orgaizat de Freedom House, ea se exprima pentru o reforma administrativa de jos in sus, pentru cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene.

Traian Basescu si Emil Boc s-au intalnit la un hotel din Cluj, alaturi de mai multi membri ai MP. Boc: Nu am discutat politica, a fost o reintalnire a doi oameni

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel de cinci stele din municipiu, la Cluj fiind programata, sambata, o intalnire regionala a MP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )