Libnet.ro
UNICEF

15:45

Imagini bomba! Traian Basescu, surprins in trafic in drum spre Elena Udrea. Ce fac ofiterii SPP

Antena3 Antena3,
Imagini bomba! Traian Basescu, surprins in trafic in drum spre Elena Udrea. Ce fac ofiterii SPP

Traian Basescu a fost surprins ieri, in trafic, in drumul sau spre Complexul rezidential Stejarii, din nordul Capitalei. Asa cum s-a mai intamplat, masina lui Traian Basescu circula in traficul din Bucuresti . continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre condamnarea fratelui sau: Este o pedeapsa grea. Mircea Basescu a primit patru ani de inchisoare cu executare

Traian Basescu spera ca fratele sau Mircea sa aiba o sansa la Curtea de Apel Constanta, pentru a scapa de condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare pe care a primit-o de la Tribunalul Constanta.

Va candida sau nu Traian Basescu la Primaria Capitalei?

Miscarea Populara isi va definitiva listele de candidati la functiile de primar de municipii pe 16 ianuarie, in cadrul unui Colegiu National al formatiunii, a declarat presedintele MP, Traian Basescu.

Traian Basescu, atac la premierul Dacian Ciolos: A fost tratat ca un copil de mingi la Berlin

Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in timpul vizitei efectuate la Berlin. Nu a fost o vizita.

Zece capete de acuzare pentru Traian Basescu. Radu Tudor: Romania nu a mai avut parte de asemenea acuzatii la adresa unui presedinte!

Radu Tudor a comentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, confirmarea venita de la Parchetul General cu privire la numarul de dosare in care este cercetat in prezent Traian Basescu. Realizatorul.

Parchetul a confirmat: Traian Basescu este anchetat in sapte dosare

Traian Basescu este anchetat in sapte dosare. Este informatia confirmata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a solicitarilor Antenei 3. Asadar, pentru prima data,.

Apropiatii lui Traian Basescu si-au plasat copiii in afaceri controversate

Apropiatii lui Traian Basescu si-au plasat copiii in afaceri controversate pentru a-si ascunde afacerile pe care le deruleaza, scrie Jurnalul National. Exemplul fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe.

Alina Gorghiu respinge ideea unei aliante cu PMP: PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sambata, la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu MP, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, informeaza Agerpres.

PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu Miscarea Populara, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, transmit surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )