Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, la Buna seara, Romania, cu Madalina Puscalau - Emisiunea completa (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la Buna seara, Romania, cu Madalina Puscalau - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, realizata de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV. Seful statului a vorbit, in timpul emisiunii, despre. continuă pe B1

De la ora 20:00, Traian Basescu in direct pe B1 TV: Este invitatul Madalinei Puscalau, in emisiunea Buna seara, Romania!

Miercuri seara, incepand cu ora 20:00, presedintele Traian Basescu este invitatul Madalinei Puscalau, in emisiunea Buna seara, Romania! Puteti afla in direct de la seful statul care va fi candidatu.

Traian Basescu: INS a dat datele complet la Eurostat si incomplet pe piata romaneasca

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca INS a dat datele corect la Eurostat, dar incomplet pe piata romaneasca, aratand ca e foarte.

Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la resedinta este ridicola, afirmand ca nu doreste.

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

Traian Basescu: Categoric o voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca va sustine candidatul la Presedintie al PMP, respectiv Elena Udrea, dupa retragerea lui Cristian.

LIVE TEXT Traian Basescu: O voi sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru ca este candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de la B1 Tv ca o va sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru ca este candidatul Partidului Miscarea Populara.

Basescu:Categoric o voi sustine pe Elena Udrea pentru ca este candidatul PMP la Presedintie. Obiectivul meu nu este sa devin premier

Presedintele Traian Basescu este invitat, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la emisiunea Buna seara, Romania!, de la B1TV, unde va discuta cu jurnalista Madalina Puscalau. Seful statului va prezenta, printre altele, concluziile rezultate in urma intalnirii cu prezidentiabilul PMP, Elena Udrea.

Secvential. O noua escrocherie semnata de Traian Basescu

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Secvential un reportaj despre familii aruncate in strada prin semnatura lui Traian Basescu. Fraude de milioane de euro, oameni lasati pe strada si destine distruse. Toate.

VIDEO Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea la presedintie: Are o rezistenta fizica incredibila, e un om pragmatic si extrem de loial. Seamana cu fiica-mea Elena la franchete. Obiectivul meu nu e sa devin premier

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara la B1 TV ca o sustine pe Elena Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Basescu a explicat renuntarea lui Cristian Diaconescu la candidatura din partea PMP prin faptul ca acesta ar fi trebuit sa explice in conducerea partidului de ce a votat pentru suspendarea lui Basescu in 2007. Traian Basescu si-a continuat atacurile la ceilalti candidati pentru functia de presedinte si a insistat ca exista printre ei unul care a ascuns lucrurile esentiale din CV, anuntind ca se asteapta ca acesta sa-l dezvaluie singur. Basescu a atacat si trustul Intact si pe Catalin Tolontan - fara sa-l numeasca - pentru faptul ca firmele din grupul detinut de familia Voiculescu ar fi imprumutat bani de la Crescent, fosta firma a Securitatii.

Razvan Savaliuc: Calitatea politicienilor din cercul lui Traian Basescu lasa de dorit

Jurnalistul Razvan Savaliuc a comentat, miercuri, in emisiunea 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, reactia lui Teodor Baconschi vizavi de cei pe care ii sustinea acum cateva luni. Acesta este nivelul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )