Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu catre Sorin Grindeanu si Augustin Lazar, despre criza vaccinurilor: Mor copii; nimeni nu e acuzat de abuz in serviciu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu catre Sorin Grindeanu si Augustin Lazar, despre criza vaccinurilor: Mor copii; nimeni nu e acuzat de abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in criza vaccinurilor pentru copii si sustine ca sunt doar declaratii idioate ale lui Liviu Dragnea si ale ministrului Sanatatii in timp ce ar trebui ca unele persoane sa fie acuzate de abuz in. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu catre Grindeanu si Lazar, despre criza vaccinurilor: Mor copii; nimeni nu e acuzat de abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in criza vaccinurilor pentru copii si sustine ca sunt doar declaratii idioate ale lui Liviu Dragnea si ale ministrului Sanatatii in timp ce ar trebui ca unele persoane sa fie acuzate de abuz in serviciu pentru lipsa vaccinurilor.

Bomba pe care procurorul general i-o arunca in brate lui Tudorel Toader. Augustin Lazar ancheteaza acuzatii care nu pot ajunge la Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat ca a inceput urmarirea penala pentru infractiuni si fapte care au fost deja prescrise, ca urmare a informatiilor facute publice de catre jurnalistul Dan.

Traian Basescu: Domnule Grindeanu, mor copii, mor oameni. Omisiunea de a asigura vaccinurile pentru copii si medicamentele pentru cei bolnavi de cancer este un abuz in serviciu

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia liderilor politici si nu numai asupra situatiei grave in care se afla romanii care au nevoie de vaccinuri pentru copiii lor sau a celor bolnavi de cancer.

Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca exista discutii in acest moment cu partenerii sociali pe tema proiectului de lege care elimina TVA pentru tranzactii imobilare si pentru publicitate, iar acestia nu convinsi ca masurile vor duce la cresterea industriei, scrie News. ro. Totodata, premierul spune ca va avea discutii si cu reprezentatii Comisiei Europene cu privire la reglementarile UE in domeniu, dar si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a se lamuri daca Parlamentul ar fi hotarat sa retraga proiectul, potrivit Agerpres.

Sorin Grindeanu a facut noi schimbari in Guvern

Daniela Barbu a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodata, Sorin Grindeanu l-a numit pe Varol Amet.

Premierul Sorin Grindeanu va avea o casa noua! Care este intelegerea cu RAAPPS

Sorin Grindeanu va avea o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala. Premierul va primi locuinta din partea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), potrivit.

Premierul Sorin Grindeanu va primi o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS).

Sorin Grindeanu va primi locuinta de la RAAPPS

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat.

O noua numire a avut loc in Guvernul condus de Sorin Grindeanu

Guvernul condus de Sorin Grindeanu are, incepand de joi, o noua personalitate intr-unul dintre cele mai importante judete. Astfel ca, potrivit Agerpres, Panaite Vasile este noul prefect din.

Sorin Grindeanu, mesaj surprinzator pentru prietenii de pe Facebook: Stiu c-ati vrea sa stiti, dar...

Premierul Sorin Grindeanu devine din ce in ce mai constient de importanta unei comunicari directe cu sustinatorii lui si posteaza zilnic pe Facebook mesaje care se refera fie la activitatea sa din Guvern,.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )