Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu a cerut Parlamentului sa reexamineze actul normativ pentru modificarea Legii farmaciei

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a cerut Parlamentului sa reexamineze actul normativ pentru modificarea Legii farmaciei

Presedintele Traian Basescu a cerut Parlamentului sa reexamineze actul normativ pentru modificarea Legii farmaciei, acuzand faptul ca mentinerea criteriului demografic pentru infiintarea farmaciilor din mediul urban poate constitui o piedica asupra competitivitatii pietei. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu a respins o lege care mentine criteriul demografic pentru infiintarea farmaciilor

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea unei modificari a Legii farmaciei prin care se mentine criteriul demografic pentru infiintarea farmaciilor din mediul urban, seful statului afirmand ca.

Traian Basescu cere reexaminarea legii pentru completarea unui articol din legea privind constituirea si functionarea parcurilor industriale

Presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii pentru pentru completarea Art. 20 alin. 1) din Legea nr. 186/2013 privind constituirea si functionarea parcurilor industriale, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele motiveaza aceasta cerere prin faptul ca scutirea de la plata impozitului pe cladiri, care face obiectul acestei legi, ar duce la diminuarea veniturilor bugetare.

VIDEO Ilie Sarbu, intrebat daca este ofiter SIE in rezerva, asa cum a sugerat Traian Basescu: Daca am fost coleg cu dansul, atunci cred. / Despre dosarul retrocedarilor ilegale: Domnul Hrebeciuc, domnul Craciunescu, ei sunt cheia problemei. Numele meu a

Daca am fost coleg cu dansul, atunci cred, a raspuns luni senatorul PSD Ilie Sarbu la intrebarea unui jurnalist daca este ofiter in rezerva al SIE, asa cum a sugerat presedintele Traian Basescu atunci cand a dezvaluit ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE. In ceea ce priveste dosarul DNA privind retrocedarile, in care procurorii au cerut ridicarea imunitatii lui Viorel Hrebenciuc si Ion Adam, Ilie Sarbu, care a fost si el audiat in acest dosar, a declarat ca in parlament fiecare voteaza cum ii dicteaza constiinta, iar justitia trebuie sa-si faca datoria.

Radu Tudor despre dosarul lui Hrebenciuc: Se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei PSD/ Este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA

Jurnalistii de la Antena 3 au preluat din zbor teza premierului Victor Ponta, care declara ca nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, si o propaga in emisiunile de dezbatere. In cadrul emisiunii La ordinea Zilei, moderata de Dana Grecu, jurnalistul Radu Tudor a afirmat ca se da o lupta sangeroasa pentru preluarea sefiei Partidului Social Democrat. Nu este nici meciul DNA cu PSD, este meciul lui Traian Basescu cu adversarii lui politici folosind ranga numita DNA. Este visul lui Traian Basescu de a controla acest partid, a explicat Radu Tudor.

Exploziv: La final de mandat, Traian Basescu cere doua vile + casa de oaspeti

Cel mai mare tun al celor 10 ani de regim Basescu a fost prezentat, duminica seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea. La final de mandat, presedintele Traian Basescu cere doua vile si o casa de oaspeti. Basescu.

Traian Basescu cere reexaminarea Legii farmaciei

Presedintele Traian Basescu a trimis, marti, o cerere de reexaminare a modificarilor la Legea farmaciei deoarece acestea pot afecta competivitatea pietei.

Bercea Mondial: il astept pe Traian Basescu la puscarie. I-am dat bani de mai multe ori

24 - Bercea Mondial a declarat, la finalul audierilor de la Curtea de Apel Pitesti, ca i-a dat bani presedintelui Traian Basescu, de mai multe ori, si ca Serviciile Secrete i-au intocmit dosarul. il as.

Ce se va intampla daca Traian Basescu va ajunge PREMIER: Eu voi demisiona

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca ar demisiona din postul de presedinte in cazul in care Traian Basescu ar forma o coalitie majoritara in Parlament si ar avea astfel dreptul sa fie numit.

Klaus Iohannis nu va refuza nici voturile Elenei Udrea, nici ordinele lui Traian Basescu

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis ramane dependent de actualul presedinte Traian Basescu, iar in turul al doilea nu va refuza nici voturile Elenei Udrea, nici ordinele lui Basescu, sustine ministrul Agriculturii, Daniel Constantin PC), intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Traian Basescu si Vladimir Putin au discutat despre principalele aspecte ale relatiei bilaterale

Presedintia Rusiei a anuntat ca presedintele Vladimir Putin s-a intalnit vineri cu omologul sau roman, Traian Basescu, la Milano, cu ocazia Summitului Asia-Europa ASEM), cei doi lideri discutand despre principalele aspecte ale relatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )