Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu: Nu am constiinta incarcata ca as fi gresit consolidand Justitia si institutiile de forta, in calitate de presedinte. Regret ca nu am inceput sa le atentionez public ca nu au voie sa iasa din obligatiile legale

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Nu am constiinta incarcata ca as fi gresit consolidand Justitia si institutiile de forta, in calitate de presedinte. Regret ca nu am inceput sa le atentionez public ca nu au voie sa iasa din obligatiile legale

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat, duminica seara, intr-o emisiune B1 TV, ca nu regreta ca a consolidat Justitia si institutiile de forta. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Nu am constiinta incarcata ca as fi gresit consolidand justitia si institutiile de forta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, la Dosar de politician despre faptul ca dupa ce si-a incheiat mandatul, multi dintre apropiatii sai au inceput sa fie implicati.

CCR respinge exceptia ridicata de nepotul lui Traian Basescu in cazul unei sintagme din Codul Penal

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins joi exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu. Sesizarea viza formularea din Codul Penal.

Traian Basescu, despre jocurile de tenis dintre sefi din SRI, DNA, judecatori si politicieni: Pana in 2013, intalnirile aveau loc la baza lui Dinu Pescariu. Asta ne arata si de ce, in dosarul Microsoft, el a ramas si cu banii, si liber (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre partidele de tenis ale liderilor PSD Liviu Dragnea si Victor Ponta cu Florian Coldea si George.

Gabriel Oprea, mesaj pentru Traian Basescu: Nu intentionez sa revin in politica

Vechii UNPR-isti s-au intalnit pentru a incerca sa opreasca fuziunea dintre PMP-ul lui Traian Basescu si UNPR, reuniune la care a participat si Gabriel Oprea, fost lider al partidului,.

Traian Basescu: Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul general, Augustin Lazar, trebuie sa-si dea demisia dupa decizia CCR

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si procurorul general, Augustin Lazar, trebuie sa-si dea demisia, dupa decizia Curtii Constitutionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2792 seconds )