Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Am convingerea ca, in orice caz, Elena Udrea este buna pentru Romania

B1 B1,
Traian Basescu: Am convingerea ca, in orice caz, Elena Udrea este buna pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a abordat, sambata, in cadul Congresului PNTCD, subiectul candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, spunand ca este convins ca aceasta este buna pentruRomania. Ce. continuă pe B1

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri.

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Politic Show: Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtutile micului Titulescu; Opozitia stie cine este ofiterul acoperit despre care a vorbit Traian Basescu; Procesul lui Iohannis: Ce risca ACL si cum muta M

Elena Udrea despre Iohannis: M-am mirat ca ACL a ales un candidat ce ar urma sa fie judecat pentru incompatibilitate. Candidatul PMP la alegerile. PSD a racolat 150 de alesi locali in Dambovita. Numarul alesilor locali damboviteni care au trecut la PSD de la aparitia ordonantei privind migratia politica.

Elena Udrea: Toti candidatii sa dea declaratie pe propria raspundere ca n-au fost ofiteri acoperiti

Elena Udrea propune tuturor candidatilor sa-si asume o declaratie pe propria raspundere ca nu au fost ofiteri acoperiti, aratand ca un presedinte care ascunde un astfel de secret poate fi santajat de orice.

Elena Udrea dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu

Elena Udrea se da de gol si dezvaluie planul din spatele confesiunii bizare a lui Robert Turcescu. Blonda girata de Basescu, chiar ea invitata de multe ori in emisiunile lui Turcescu, pune egal intre presupusa.

Elena Udrea: Daca vor ramane fara candidat, cei mai multi din PDL ma vor vota

Elena Udrea si Teodor Melescanu mizeaza pe voturile electoratului ACL, in cazul in care Iohannis nu va mai putea candida. Indiferent de decizia pe care o va lua instanta in cazul liderului PNL, Melescanu crede.

Elena Udrea: Daca ACL va ramane fara candidat in mod natural electoratul PDL va veni catre mine

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la Presedintie, a declarat, vineri, ca, daca Alianta Crestin-Liberala va ramane fara candidat, in mod natural cei mai multi membri si simpatizanti PDL vor prefera sa sustina candidatura ei la prezidentiale.

Elena Udrea a cumparat manuale pentru circa 5.000 de copii, din banii pentru lansarea candidaturii la prezidentiale (VIDEO)

Candidatul la Presedintie a Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, ofera manuale, rechizite scolare si ghiozdane unor copii proveniti din familii fara posibilitati. Actiunea Abecedare pentru cei mici a.

Elena Udrea: Campania prezidentiala se va racorda la relatia lui Melescanu cu candidatul care a fost ofiter acoperit

Candidatul PMP la prezidentiale Elena Udrea a declarat vineri ca parcursul campaniei prezidentiale va depinde mult de relatia pe care o va avea fostul sef SIETeodor Melescanu cu ceilalti concurenti.

Elena Udrea: Campania prezidentiala se va racorda la relatia lui Melescanu cu candidatul care a fost ofiter acoperit (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale Elena Udrea a declarat vineri ca parcursul campaniei prezidentiale va depinde mult de relatia pe care o va avea fostul sef SIETeodor Melescanu cu ceilalti concurenti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )