Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu, mesaj de 1 Martie pentru doamne si domnisoare

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, mesaj de 1 Martie pentru doamne si domnisoare

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, duminica, pe Facebook, o fotografie cu flori de primavara si un mesaj special de 1 Martie pentru doamne si domnisoare. continuă pe România Liberă

Mesajele politicienilor pentru doamne si domnisoare de Martisor: Nastase daruieste primul sau selfie

Politicienii se intrec in urari pe retelele de socializare cu ocazia zilei de 1 Martie. Cea mai interesanta postare pare a fi insa cea a lui Adrian Nastase. Fostul premier le daruieste doamnelor si.

Premierul Ponta, mesaj special de 1 Martie, pentru fiul sau

Premierul Victor Ponta a transmis, duminica, pe Facebook un mesaj special de 1 Martie pentru fiul sau, care implineste 12 ani.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, la sediul PMP: A aparut moda denunturilor. Am avut si eu experiente, dar am incredere in Elena Udrea

Traian Basescu a fost, duminica, la sediul Partidului Miscarea Populara pentru discutii privind organizarea partidului in teritoriu. La iesirea din sediul PMP, fostul presedinte a declarat ca are incredere ca.

DNA, avertisment pentru Traian Basescu

DNA il avertizeaza pe Traian Basescu ca minte. Fostul sef al statului a declarat ca Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala in cazul fratelui sau dupa ce Antena 3 a difuzat.

Cum a fost rasplatita Udrea ca a finantat campania lui Traian Basescu

Preferata lui Traian Basescu ar fi fost recompensata cu sefia PDL Bucuresti, pentru banii pompati in partid din spagi. O buna parte din mita a mers in finantarea cheltuielilor PDL-ului in timpul.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, au precizat surse din partid pentru Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a venit, vineri, la sediul Partidului Miscarea Populara, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Fostul sef al statului a mai fost la sediul PMP din strada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )