Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Am declarat cand eram presedinte ca mi-as dori sa am cetatenia Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Am declarat cand eram presedinte ca mi-as dori sa am cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu a declarat vineri ca cererea sa de a obtine cetatenia Republicii Moldova este problema autoritatilor de la Chisinau si ca a facut solicitarea in spiritul a ceea ce a spus de cand era presedintele Romaniei in functie, ca si-ar dori acest statut de cetatean al R. Moldova. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a cerut cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu a facut recent demersurile pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, au declarat, vineri, surse apropiate fostului presedinte, potrivit Mediafax.

UPDATE. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Traian Basescu de inregistrare a PMP ca partid politic. Cum a reactionat fostul presedinte

Miscarea Populara nu poate fi inregistrata in Registrul Partidelor Politice. Traian Basescu spune ca situatia este una fara precedent si ca nu se astepta. Fostul presedinte spune ca la alegerile locale se va candida ub numele PMP si cu simbol marul.

inregistrarea partidului Miscarea Populara, respinsa definitiv de instanta. Elena Udrea: Chiar asa frica va este de Traian Basescu?

Inregistrarea partidului Miscarea Populara, condus de Traian Basescu, a fost respinsa definitiv de instanta. Astfel, partidul fostului presedinte va trebui sa poarte in continuare numele de PMP. Elena Udrea, fost presedinte al PMP, s-a aratat indignata de hotararea judecatorilor.

Justitia respinge cererea lui Traian Basescu de inregistrare a Miscarii Populare / Basescu: Contestatia procurorilor, fara precedent

Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri cererea depusa de fostul presedinte Traian Basescu de inregistrare a formatiunii Miscarea Populara in registrul partidelor politice, potrivit Agerpres.

Traian Basescu si sotia sa, cereri pentru cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, doresc sa devina cetateni ai Republicii Moldova. Ei au depus cerile pentru obtinerea cetateniei in 8 martie, iar in prezent se afla in etapa de avizare din partea mai multor institutii.

Traian Basescu vrea sa devina cetatean moldovean

Fostul presedinte Traian Basescu impreuna cu sotia sa, Maria, au depus in urma cu o saptamana cerere pentru a deveni cetateni ai Republicii Moldova. Cererea nu ar trebui sa fie o surpriza.

Traian Basescu: Vom face o plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului inregistrarea unui partid

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat, vineri, ca face plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului in inregistrarea unui partid, afirmand ca decizia Curtii de Apel Bucuresti este contrara deciziilor CEDO care recomanda o minima implicare a statului in aprobarea functionarii structurilor asociative, scrie Mediafax.

Traian Basescu si sotia sa au depus cerere pentru obtinerea cetateniei Republicii Moldova

Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, au depus cereri oficiale pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, potrivit serviciului de presa al Presedintiei Republicii Moldova, citata de Radio Chisinau. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din PMP. Reamintim ca circa 500. 000 de cetateni moldoveni au si cetatenie romana, iar voturile lor ar putea fi o resursa electorala importanta pentru Basescu la alegerile locale si parlamentare din acest an.

Exces de putere: Ce s-a intamplat cu vilele in care Traian Basescu visa sa iasa la pensie

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, imagini filmate de o echipa care l-a insotit pe jurnalistul Ionut Cristache la vilele in care Traian Basescu visa sa iasa la pensie. Este vorba despre.

Exces de putere: Ce s-a intamplat cu vilele in care Traian Basescu visa sa iasa la pensie si CINE viziteaza des domeniul de la Scrovistea

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, imagini filmate de o echipa care l-a insotit pe jurnalistul Ionut Cristache la vilele in care Traian Basescu visa sa iasa la pensie. Este vorba despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )