Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu, despre decizia sefei DNA de a revoca doi procurori: Cred ca a gresit fundamental. Le-a pus calusul in gura. Este un semnal puternic al CSM, ca procurorii anticoruptie sa isi tina gurile

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre decizia sefei DNA de a revoca doi procurori: Cred ca a gresit fundamental. Le-a pus calusul in gura. Este un semnal puternic al CSM, ca procurorii anticoruptie sa isi tina gurile

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, a comentat, miercuri seara, decizia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a cere revocarea a doi procurori. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre scandalul de la DNA: Suntem intr-o perioada a santajului. Sunt PESIMIST (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1 ca nu crede ca alti procurori vor mai face dezvaluiri cu privire la activitatea DNA, precizand ca.

Traian Basescu, semnal de alarma: DNA trebuie salvata acum de Codruta Kovesi!

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca informatiile aparute in ultima perioada in spatiul public privind.

Traian Basescu: Nu imi asum ce a facut sefa DNA in ultimii doi ani. Kovesi este pe mandat dat de presedintele Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, la postul de televiziune B1 TV, ca nu isi asuma actiunile din ultima perioada a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi el a fost cel care a numit-o la conducerea institutiei de forta, in 2013.

Traian Basescu: Kovesi si Coldea au avut un plan de epurari prin arestari si compromiteri. Daca as fi in locul Elenei Udrea m-as duce direct la CEDO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, dupa acuzatiile lansate de procurorul Mihaela Iorga la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca daca ar fi in locul Elenei Udrea nu ar mai sta nicio clipa, ci s-ar duce la CEDO.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Traian Basescu l-a criticat pe ambasadorul SUA la Bucuresti, pe motiv ca o sustine pe sefa DNA: De aia nici nu m-am dus la receptia de la Ambasada SUA. O invitatie semnata de Klemm nu onoreaza pe nimeni

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, l-a criticat, miercuri seara, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, pe motiv ca o sustine pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu: DNA trebuie salvata acum de Codruta Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, a declarat ca informatiile aparute in ultima perioada in spatiul public privind DNA dezvaluie un management defectuos, dar si criza din interiorul acestei institutii.

Traian Basescu: Multi procurori DNA au fost impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi la sefia institutiei. Spuneau ca nu stie carte si ca e brutala

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca procurori importanti din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au fost impotriva numirii ei la conducerea institutiie de forta.

Traian Basescu: Nu-mi puneti mie in spate mandatul lui Kovesi. Nu imi asum ce a facut in 2015 si 2016 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la scandalul de la DNA, ca desi a fost cel care a nu.

Traian Basescu, atac FARA PRECEDENT la adresa lui Kovesi

Dupa ce mai multe inregistrari cu Laura Codruta Kovesi au iesit la iveala, Traian Basescu a lanst un atac la adresa DNA. Acesta spune ca este o atmosfera apasatoare in cadrul institutiei, iar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )