Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu despre divortul Elenei Basescu: Nu au mare avere de impartit

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu despre divortul Elenei Basescu: Nu au mare avere de impartit

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca divortul fiicei sale, Elena, nu va afecta viata celor doi copii rezultati in urma mariajului acesteia cu Bogdan Ionescu, dar si ca, in ciuda speculatiilor, fostul cuplu nu are mare avere de impartit, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Udrea, despre divortul Elenei Basescu: Decat sa stai intr-o relatie unde nu te mai simti bine, mai bine sa pui punct

Elena Udrea a fost intrebata, la un post de televiziune, ce parere are despre divortul Elenei Basescu de Bogdan Ionescu. Udrea a afirmat ca este mai bine sa pui punct unei relatii unde nu te mai simti bi.

Traian Basescu, despre divortul fiicei sale. Ce se intampla cu averea

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca divortul fiicei sale, Elena, nu va afecta viata celor doi copii rezultati in urma mariajului.

Elena Udrea, dezvaluiri in exclusivitate despre divortul Elenei Basescu de Syda

Elena Udrea a afirmat ca e bine ca, in viata, sa faci lucrurile care iti aduc liniste si fericire, comentand astfel divortul Elenei Basescu de Bogdan Ionescu, alias Syda, dupa patru ani de.

Carmen Harra a prevazut divortul Elenei Basescu! Iata ce declara in 2013!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat ieri ca divorteaza, dupa mai bine de patru ani de casatorie si doi copii avuti impreuna. Elena si Bogdan si-au incheiat socotelile pe cale amicala, la notarul public. Carmen Harra le-a prevazut insa divortul, in anul 2013.

Traian Basescu extrem de suparat dupa ce s-a aflat ca fiica sa a divortat!

Fostul presedinte, Traian Basescu si-a pierdut cumpatul la nici 24 de ore dupa ce s-a confirmat divortul dintre fiica acestuia si Bogdan Ionescu. Acesta a intrat in direct la Romania TV si l-a.

Traian Basescu: Voi fi parlamentar numai daca va fi nevoie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, joi, ca PMP indeplineste conditiile pentru a avea grup parlamentar la Camera Deputatilor, afirmand ca va candida la alegerile parlamentare numai daca va fi nevoie. Numai daca va fi nevoie, a declarat presedintele PMP, Traian Basescu, la finalul intalnirii cu deputatii noului PMP, organizata la Camera Deputatilor, la solicitarea jurnalistilor.

Traian Basescu, vizat de un asasinat. Declaratiile fostului presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat, duminica, la o emisiune TV, informatiile prezentate in 2005 de catre fostul sef SRI Radu Timofte, potrivit carora au existat informatii credibile privind.

Traian Basescu: Acuzatia DNA impotriva lui Toba nu cred ca a fost formulata de un procuror cu o buna calificare, nu e in regula

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, ca, potrivit acuzatiilor prezentate public de DNA, Klaus Iohannis ar trebui sa respinga cererea de urmarire penala, pentru ca nu pare a fi facuta de un procuror bine calificat si nu pare a fi in regula, insa recunoaste ca in dosarul fostului ministru ar putea fi si alte dovezi.

Traian Basescu e negru de suparare pe fostul lui ginere. Ce s-a intamplat la un eveniment recent din familia prezidentiala

Traian Basescu este insa extrem de suparat pe Syda, dupa ce ar fi aflat ca, mai ales in ultima perioada, se purta foarte urat cu fiica sa cea mica, Elena. Cancan. ro scrie ca, la un eveniment.

Traian Basescu are asigurare medicala in strainatate! Fostul presedinte plateste 2000 de euro lunar pentru a se putea interna oriunde in Europa

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are o asigurare medicala in strainatate, pentru a evita orice inconvenienta in cazul in care are nevoie de ingrijiri medicale, acesta av.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )