Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, despre dosarele din justitie: Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre dosarele din justitie: Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca in acest moment cu Statele Unite nu avem nicio comisie rogatorie: a fost cu Austria, cu Cipru, cu Elvetia. Probabil se va face si cu SUA. Nu s-a primit niciun dosar de la FBI. Cea mai complexa informatia am avut-o in 2009, iar acea informatie a fost transmisa DNA. Iar informarea a venit de la serviciile noastre si ele au fost utilizate de procurori. Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: Extrem de inteligent, mai periculos decat S.O. Vintu

Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca Sebastian Ghita este extrem de inteligent si are o mare sustinere dar este mai periculos decat a fost Sorin Ovidiu Vintu deoarece este convins ca pune presedintele Romaniei.

Traian Basescu, despre OFITERUL ACOPERIT: Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 1997 - 2001 a fost ofiter SIE

Traian Basescu: O voi spune in aceasta campanie, pana pe 2 noiembrie o voi spune. Am promis. Este obligatia mea sa spun, cu argumente, fara documente de la servicii. Este spre binele lui, se elibereaza.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a fost eliberat din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea, incepand din 13 octombrie, informeaza un comunicat al institutiei. Bogdan Oprea era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din mai 2012.

Ce pregateste Traian Basescu, la final de mandat

Desi nu candideaza si oricum mai are doar doua luni din mandat, Traian Basescu se promoveaza in mediul virtual. Pagina de Facebook a lui Traian Basescu apare ca fiind sponsorizata, adica promovata pe bani,.

Traian Basescu a semnat eliberarea din functie a purtatorului de cuvant al Presedintiei, Bogdan Oprea

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea incepand cu data de 13 octombrie 2014, se arata.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat.

Traian Basescu: in dosarul Microsoft vor mai aparea surprize

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca in dosarul Microsoft vor mai aparea surprize, inclusiv persoane, relateaza Mediafax. Seful statului a negat ca in dosarul Microsoft s-au primit dosare de la FBI.

LIVE TEXT Traian Basescu: Ponta si Iohannis sunt mincinosi si corupti. Nu il sustin nici pe Ponta si nici pe Iohannis. Toata populatia Romaniei ii plateste campania lui Ponta. Nu mai vorbim despre moralitatea lui Iohannis care are un proces deschis cu ANI

Traian Basescu: Nu il sustin nici pe Victor Ponta si nici pe Iohannis. Amandoi sunt mincinosi si corupti.

VIDEO. Traian Basescu: Ponta si Iohannis sunt mincinosi si corupti. Nu il sustin nici pe Ponta si nici pe Iohannis. Sustin candidatul PMP. Toata populatia Romaniei ii plateste campania lui Ponta. Nu mai vorbim despre moralitatea lui Iohannis care are un p

Traian Basescu: Nu il sustin nici pe Victor Ponta si nici pe Iohannis. Amandoi sunt mincinosi si corupti.

Traian Basescu: Nu-i sustin si nu-i voi sustine pe Ponta si Iohannis. Raman consecvent, sustin candidatul PMP

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu-Am vazut in ultimele doua luni o campanie furibunda a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2451 seconds )