Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Voi anunta pe 25 aprilie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Voi anunta pe 25 aprilie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca va anunta pe 25 aprilie ce decizie va lua cu privire la o eventuala candidatura a sa pentru Primaria Capitalei, precizand ca el. continuă pe Antena3

Basescu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Voi anunta pe 25 aprilie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, joi seara, ca pe 25 aprilie va anunta daca va candida la Primaria Capitalei, precizand ca face intotdeauna ce trebuie.

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Voi anunta pe 25 aprilie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca va anunta pe 25 aprilie ce decizie va lua cu privire la o eventuala candidatura a sa pentru Primaria Capitalei, precizand ca el.

Basescu, noi precizari despre candidatura la Primaria Capitalei

Seful Miscarii Populare, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat, joi seara, la B1 Tv. ca va anunta in 25 aprilie daca va candida la Primaria Capitalei. El a tinut sa precizeze ca face intotdeauna ce trebuie.

Traian Basescu, atac furibund la un fost coleg din Marina. De ce se teme Basescu de amiralul Chitac

Traian Basescu nu se dezminte si incearca sa-l atraga in jocuri murdare si pe fostul sef al Academiei Navale, candidat PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac. Cand l-am avansat.

Traian Basescu: Avem un guvern inutil!

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook ca avem un guvern inutil si un guvern de functionari bruxellezi de categorie inferioara, aflati in concediu la Bucuresti, al caror obiectiv este doar acela de a-si imbunatati CV-ul in care sa-si adauge si titlul de ministru.

Traian Basescu, nou atac dur: Un guvern de functionari bruxellezi de categorie inferioara

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac fara precedent la mai multi membri ai Guvernului Ciolos, fara insa sa dea nume. in finalul postarii de pe Facebook, tinte devin Vasile.

Scandal urias in partidul lui Traian Basescu. Un candidat acuza: Mi s-au cerut 15.000 de euro

Carmen Dinca a anuntat ca nu mai candideaza din partea partidului PMP la Primaria Sectorului 6 in Bucuresti. Partidul i-a cerut 15. 000 de euro ca sa intre in cursa. Seful organizatiei.

Tun de 100 milioane de euro pregatit de Primaria Capitalei

Jurnalul National dezvaluie in editia sa de azi pregatirea unui tun monstruos de catre Primaria Generala a Capitalei: 100 de milioane de euro, valoarea imobiliara a Satului Francez. Un proiect de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )