Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri

B1 B1,
Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de facebook, ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta, acuzandu-l pe acesta ca este absent si indiferent fat. continuă pe B1

Traian Basescu il ataca pe Klaus Iohannis:Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur astazi pe actualul locatar de la Cotroceni pentru ca ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta si pentru ca este indiferent fata de alianta care l-a sustinut in alegeri.

Basescu:Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul care l-a sustinut in alegeri precum Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, pentru absenteismul de care da dovada in relatia cu partidul care l-a sustinut in cursa pentru Presedintie.

Traian Basescu, despre intalnirea cu un fost ofiter SRI: Nu vad care e problema

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV ca nu are nicio problema in ceea ce priveste filajul in care a fost surprins in timp ce vorbea cu un fost ofiter SRI intr-un parc din Capitala.

FOTO. Traian Basescu, despre intalnirea cu un fost ofiter SRI: Nu vad care e problema

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV ca nu are nicio problema in ceea ce priveste filajul in care a fost surprins in timp ce vorbea cu un fost ofiter SRI intr-un parc din Capitala.

Parchetul General ar putea redeschide un dosar penal pentru Traian Basescu. Despre ce acuzatii este vorba

Parchetul General vrea sa redeschida un dosar penal in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, acum ca fostul sef de stat si-a pierdut imunitatea oferita de functia prezidentiala, relateaza Digi 24.

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan.

Traian Basescu, despre filajul cu fostul ofiter SRI, Adrian Radu: Eu privesc lucrurile acestea foarte relaxat. Nu vad care e problema

Despre momentul in care fostul presedinte Traina Basescu a fost filat in timp ce vorbea cu un fost ofiter SRI intr-un parc din Capitala, fostul presedinte sustine ca este foarte relaxat si nu are niciun fel de.

FOTO. Traian Basescu, atac la presedintele absent

Traian Basescu, fostul presedinte al Romanie, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, nu isi sustine partidul care l-a adus la Palatul Cotroceni.

VIDEO Traian Basescu: L-as fi sfatuit pe Ponta sa sarbatoreasca vreo 165 de zile de cand l-a batut mar Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan Ungureanu este cea mai bizara sarbatoare din Uniunea Europeana si ca a uitat de infrangerea categorica pe care a avut-o in alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Traian Basescu, la B1 TV: Justitia trebuie perfectionata/ Sunt un adversar declarat al arestului preventiv/Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca nu trebuie sa consideram Justitia ca fiind una perfecta si ca perfectionarea ei trebuie sa continue. Basescu spune ca este un adversar al arestului preventiv atunci cand gravitatea infractiunii nu o impune, iar persoana este cercetata de mai multi ani de zile si pe baza de denunturi afirmand ca judecatorii din caile de atac vor avea tot timpul tendinta sa-si sustina colegii procurori. Despre declaratiile unor inculpati care sustin ca procurorii le-au cerut informatii despre Traian Basescu: Cred ca sunt anumiti procurori care vor doar scalpuri la cingatoare, doar ca sa se laude ca ei l-au arestat pe x sau pe y.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )