Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu, despre Merkel: Generozitatea fata de imigranti, posibil stimulata de Nobelul pentru Pace

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre Merkel: Generozitatea fata de imigranti, posibil stimulata de Nobelul pentru Pace

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, luni seara la postul public de televiziune, ca nu exclude ca generozitatea cancelarului german fata de migrantii sirieni este posibil sa fi fost stimulata de faptul ca aceasta se afla pe lista scurta a celor nominalizati la Premiul Nobel pentru pace. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre Angela Merkel si migrantii sirieni: Nu exclud posibilitatea ca generozitatea sa sa fi fost legata de nominalizarea la Premiul Nobel

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni seara ca nu exclude posibilitatea ca declaratiile extrem de favorabile ale cancelarului german Angela Merkel privind necesitatea ca Europa sa ii primeasca pe migrantii sirieni sa fi fost stimulate de prezenta sa pe lista scurta a candidatilor la premiul Nobel pentru Pace.

Ce crede Traian Basescu ca va face Dragnea pentru schimbarea lui Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat luni seara, la o emisiune de la TVR ca este posibil sa aiba loc discutii intre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea pentru schimbarea premierului.

Fost pedelist important despre inscrierea lui Traian Basescu in PMP: O initiativa moarta

Traian Basescu s-a inscris, vineri, in PMP deoarece, spune el, vrea sa isi apare cele doua mandate de presedinte al Romaniei.

Dragnea, ironii despre Traian Basescu: Acum face cu acte ce facea pana acum fara

Intrebat daca il vede in acest moment pe Traian Basescu, dupa inscrierea in PMP, ca pe un lider de opozitie incomod: Efectiv nu il vad in niciun fel, a spus liderul PSD.

Basescu, despre schimbarea lui Ponta: Daca i se va intinde mana unor negocieri, Dragnea le va face

Traian Basescu a declarat luni seara, intrebat despre eventuale discutii intre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea pentru schimbarea premierului, ca, asa cum il cunoaste pe liderul PSD, acesta va negocia, daca i se va intinde mana unor negocieri.

Traian Basescu s-a inscris in PMP. Basescu acuza o parte din institutiile statului de incalcarea brutala a drepturilor omului: Singura solutie pe care o am e sa revin in politica. Voi ramane un politician extrem de incomod

Traian Basescu a anuntat, vineri dimineata, ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Singura solutie pe care o am e sa revin in politica, sa imi apar cele doua mandate si sa ma apar de discreditari. Basescu si-a motivat decizia prin negarea transformarilor prin care a trecut tara in acest interval de 10 ani, transformari extrem de importante in directia statului de drept. De asemenea, efortul urias pe care il depun trusturi mass-media, dar si institutii ale statului pe care le-am consolidat, de a ma discredita. Institutiile abia au asteptat eliberarea locului de la Cotroceni pentru a reveni la vechile naravuri - instrumente de prigoana a politicienilor incomozi. Voi ramane un politician extrem de incomod, nu voi inchide niciodata gura, a adaugat Traian Basescu, spunand ca aceste este unul dintre principalele motive ale revenirii sale in politica.

Traian Basescu, la TVR 1: Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati

Nu e zi de la Dumnezeu fara ca membri CSM, de la parchete, de la Inalta Curte sa nu atace politicieni. Nu exista nicio legislatie care sa ii atentioneze pe magistrati ca nu pot face aprecieri de dimineata pana seara la adresa unei alte puteri. Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati, a afirmat luni seara fostul presedinte Traian Basescu. Invitat in emisiunea Vorbeste liber de la TVR 1, Basescu a mai declarat ca, dupa ce zece ani am sustinut fara rezerve orice actiune a justitiei, constat ca din punct de vedere al viziunii am gresit sustinand structurile de forta, nu am atentionat ca in paralel trebuie respectate drepturile omului cu sfintenie.

Traian Basescu participa la reuniunea PMP de la Sinaia, la o zi dupa ce s-a inscris in partid

Fostul presedinte Traian Basescu, participa, sambata, la Sinaia, la Colegiul National al Partidului Miscarea Populara, la o zi dupa ce s-a inscris in formatiunea politica, anunta Agerpres. 'Cu ganduri bune', le-a raspuns Traian Basescu jurnalistilor care l-au intrebat cu ce ganduri a venit la intalnirea PMP.

Traian Basescu a postat pe Facebook adeziunea la Miscarea Populara si numarul sau de telefon

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, adeziunea la Partidul Miscarea Populara, pe care este trecut si numarul sau de telefon, la scurt timp dupa ce a anuntat ca s-a inscris in PMP. La randul sau, fostul lider al PMP Elena Udrea a scris, pe Facebook, va Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un Presedinte, unul adevarat, are ocazia sa il sune pe Traian Basescu.

Traian Basescu: Romani, avem obligatia sa nu lasam greul alegerii marelui conducator al PSD numai pe seama celor domiciliati in cimitire

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, pe Facebook, un mesaj ironic la adresa lui Liviu Dragnea. Cand mai sunt citeva ore pina la inchiderea urnelor, sa mergem cu totii la vot pentru a-l sustine pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD si a Romaniei, a scris Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )