Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, ironii despre Traian Basescu: Acum face cu acte ce facea pana acum fara

România Liberă România Liberă,
Dragnea, ironii despre Traian Basescu: Acum face cu acte ce facea pana acum fara

Intrebat daca il vede in acest moment pe Traian Basescu, dupa inscrierea in PMP, ca pe un lider de opozitie incomod: Efectiv nu il vad in niciun fel, a spus liderul PSD. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre Dragnea si Ponta: Sacrifica interesul national pentru a se mentine in functii

Traian Basescu, fostul sef al statului, a declarat ca Liviu Dragnea si Victor Ponta sacrifica interesul national pentru a se mentine in functii.

Fostul presedinte Traian Basescu, in instanta

ACTUALIZARE 9:55 Traian Basescu: Sunt un fost presedinte destul de hartuit Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat la plecarea de la Judecatoria sectorului 5 ca nu exista niciun motiv sa se redeschida ancheta in care a fost acuzat de Corneliu Vadim Tudor ca si-ar fi insusit ilegal o parte din banii destinati rascumpararii jurnalistilor din Irak de acum 10 ani, transmit televiziunile de stiri.

FOTO. Omar Hayssam i-a scris lui Traian Basescu. Ce marturisiri EXPLOZIVE a facut sirianul

Hayssam este convins ca Traian Basescu nu ii uraste deoarece politica se face cu ratiune si ca numai prostii fac politica cu sentiment. Pe dumneavoastra nimeni nu v-a considerat vreodata prost, nici macar dusmanii de moarte.

Traian Basescu, citat la Curtea Suprema privind redeschiderea unui nou dosar: Parchetul General imi face un program destul de alert

Traian Basescu s-a prezentat, joi, la Curtea Suprema, dupa ce a fost citat pentru a fi audiat privind o cerere a Parchetului General de redeschidere a unui dosar penal ce-l vizeaza pe fostul presedinte.

SURSE: Fostul presedinte Traian Basescu isi anunta, vineri, inscrierea in PMP

Fostul presedinte, Traian Basescu, isi va anunta, in cursul zilei de vineri, intr-o conferinta de presa, inscrierea in Partidul Miscarea Populara, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate fostului presedinte. Potrivit acestora, fostul presedinte va vorbi despre prioritatile si pozitionarea partidului pe scena politica. Intrarea fostului presedinte in PMP are loc intr-un context agitat pentru Traian Basescu. Acesta se confrunta cu o serie de probleme in justitie si cu dezvaluiri despre o serie de intalniri controversate pe care le-ar fi avut recent. Stire in curs de actualizare .

Fost pedelist important despre inscrierea lui Traian Basescu in PMP: O initiativa moarta

Traian Basescu s-a inscris, vineri, in PMP deoarece, spune el, vrea sa isi apare cele doua mandate de presedinte al Romaniei.

Traian Basescu, despre primarul interimar la Capitalei: Am tot respectul pentru un om care a fost FAIANTAR

Traian Basescu a criticat principalele partide politice pentru faptul ca nu au vrut sa isi asume o asemenea functie.

Traian Basescu a fost audiat in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak. Ce spune fostul presedinte despre desecretizarea dosarului

Fostul presedinte Traian Basescu a fost audiat, marti dimineata, in dosarul rapirii jurnalistilor din Irak, la Judecatoria Sectorului5, dupa ce instanta suprema a retrimis acolo cererea Parchetului General de redeschidere a dosarului. Basescu a spus ca: desecretizarea ar fi in avantajul meu, ar confirma ca e prostie reclamatia lui Vadim Tudor.

Traian Basescu, despre dosarele in care e implicat: Nu ma incurca. Stiu ca nu am incalcat legea

Traian Basescu ar urma sa anunte, pana pe 10 octombrie, inscriere in PMP.

Ce spune Traian Basescu despre deschiderea dosarului rapirii jurnalistilor

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, miercuri, la plecarea de la Judecatoria Sectorului 5 ca solutia de deschidere a acestui dosar este o palma pentru Romania, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )