Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu s-a inscris in PMP. Basescu acuza o parte din institutiile statului de incalcarea brutala a drepturilor omului: Singura solutie pe care o am e sa revin in politica. Voi ramane un politician extrem de incomod

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu s-a inscris in PMP. Basescu acuza o parte din institutiile statului de incalcarea brutala a drepturilor omului: Singura solutie pe care o am e sa revin in politica. Voi ramane un politician extrem de incomod

Traian Basescu a anuntat, vineri dimineata, ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Singura solutie pe care o am e sa revin in politica, sa imi apar cele doua mandate si sa ma apar de discreditari. Basescu si-a motivat decizia prin negarea transformarilor prin care a trecut tara in acest interval de 10 ani, transformari extrem de importante in directia statului de drept. De asemenea, efortul urias pe care il depun trusturi mass-media, dar si institutii ale statului pe care le-am consolidat, de a ma discredita. Institutiile abia au asteptat eliberarea locului de la Cotroceni pentru a reveni la vechile naravuri - instrumente de prigoana a politicienilor incomozi. Voi ramane un politician extrem de incomod, nu voi inchide niciodata gura, a adaugat Traian Basescu, spunand ca aceste este unul dintre principalele motive ale revenirii sale in politica. continuă pe Hotnews

Traian Basescu s-a inscris in PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat astazi decizia de a reveni in viata politica, inscriindu-se in PMP, partid infiintat anul trecut, declarand, in acest context, ca va ramane un politician extrem de incomod.

DOCUMENT. Traian Basescu s-a inscris in PMP. Cum si-a motivat REiNTOARCEREA in politica

Traian Basescu, fostul sef al statului, se va inscrie, vineri, in partidul pe care l-a creat pe cand inca era presedintele Romaniei.

DOCUMENT Basescu s-a inscris in PMP: Nu am infrant sistemul, ci doar l-am ingenuncheat. Voi ramane un politician extrem de incomod si o sa ma apar

La zece luni de la plecarea de la Palatul Cotroceni, fostul presedinte Traian Basescu a revenit astazi in politica si s-a inscris in PMP, partid pe care l-a pastorit inca de la infiintare.

Fost pedelist important despre inscrierea lui Traian Basescu in PMP: O initiativa moarta

Traian Basescu s-a inscris, vineri, in PMP deoarece, spune el, vrea sa isi apare cele doua mandate de presedinte al Romaniei.

Traian Basescu si-a publicat intentionat numarul de telefon: Daca era o greseala il retrageam imediat. A fost deliberat. E o nebunie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a inscris vineri in Partidul Miscarea Populara. Imediat dupa ce a facut acest gest, Basescu si-a prezentat adeziunea, din care reiese si numarul sau de telefon.

Dragnea, ironii despre Traian Basescu: Acum face cu acte ce facea pana acum fara

Intrebat daca il vede in acest moment pe Traian Basescu, dupa inscrierea in PMP, ca pe un lider de opozitie incomod: Efectiv nu il vad in niciun fel, a spus liderul PSD.

Traian Basescu a postat pe Facebook adeziunea la Miscarea Populara si numarul sau de telefon

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, adeziunea la Partidul Miscarea Populara, pe care este trecut si numarul sau de telefon, la scurt timp dupa ce a anuntat ca s-a inscris in PMP. La randul sau, fostul lider al PMP Elena Udrea a scris, pe Facebook, va Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un Presedinte, unul adevarat, are ocazia sa il sune pe Traian Basescu.

SURSE: Fostul presedinte Traian Basescu isi anunta, vineri, inscrierea in PMP

Fostul presedinte, Traian Basescu, isi va anunta, in cursul zilei de vineri, intr-o conferinta de presa, inscrierea in Partidul Miscarea Populara, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate fostului presedinte. Potrivit acestora, fostul presedinte va vorbi despre prioritatile si pozitionarea partidului pe scena politica. Intrarea fostului presedinte in PMP are loc intr-un context agitat pentru Traian Basescu. Acesta se confrunta cu o serie de probleme in justitie si cu dezvaluiri despre o serie de intalniri controversate pe care le-ar fi avut recent. Stire in curs de actualizare .

Lider PPDD, la inscrierea lui Traian Basescu in PMP

Stefan Burlacu, seful Grupului parlamentar national democrat din Camera Deputatilor, a fost prezent, vineri, la inscrierea lui Traian Basescu in Partidul Miscarea Populara. Asta dupa ce, joi, anuntase ca poarta discutii cu PMP.

Udrea anunta ziua liber la Presedinte: Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un presedinte are ocazia sa-l sune pe Traian Basescu. Ne-a dat public numarul

Deputatul Elena Udrea, fost presedinte al PMP, spune, pe pagina sa de Facebook, ca cei care doresc sa vorbeasca cu fostul presedinte Traian Basescu il pot suna pe numarul sau de telefon, care se regaseste in adeziunea semnata de acesta si care certifica inscrierea sa in PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )