Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu, despre Angela Merkel si migrantii sirieni: Nu exclud posibilitatea ca generozitatea sa sa fi fost legata de nominalizarea la Premiul Nobel

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre Angela Merkel si migrantii sirieni: Nu exclud posibilitatea ca generozitatea sa sa fi fost legata de nominalizarea la Premiul Nobel

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni seara ca nu exclude posibilitatea ca declaratiile extrem de favorabile ale cancelarului german Angela Merkel privind necesitatea ca Europa sa ii primeasca pe migrantii sirieni sa fi fost stimulate de prezenta sa pe lista scurta a candidatilor la premiul Nobel pentru Pace. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre Merkel: Generozitatea fata de imigranti, posibil stimulata de Nobelul pentru Pace

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, luni seara la postul public de televiziune, ca nu exclude ca generozitatea cancelarului german fata de migrantii sirieni este posibil sa fi fost stimulata de faptul ca aceasta se afla pe lista scurta a celor nominalizati la Premiul Nobel pentru pace.

Angela Merkel exclude cresterea taxelor in UE in scopul gestionarii crizei refugiatilor

Cancelarul german Angela Merkel a exclus, duminica, cresterea taxelor la nivelul Uniunii Europene pentru gestionarea crizei refugiatilor. Putem fi bucurosi ca economia noasta a fost bine gestionata de ani de zile, iar situatia economica este in prezent buna, a declarat Angela Merkel intr-un interviu ce urmeaza sa apara uni in publicatia germana Bild, scrie Reuters. Intrebata daca isi poate da cuvantul ca nu vor exista majorari de taxe in scopul gestionarii crizei refugiatilor, Merkel a raspuns: Da, cu siguranta!.

Angela Merkel isi mentine politica legata de refugiati

Cancelarul german, Angela Merkel, ramane increzatoare in politica sa de deschidere fata de refugiatii care sosesc in numar mare in Germania, respinge criticile si este putin sensibila la scaderea cotei sale de popularitate in sondaje, potrivit unui interviu care urmeaza sa apara luni, citat de AFP.

Criza refugiatilor: Landul Bavaria AMENINTA ca va da in judecata Guvernul Angela Merkel

Autoritatile landului german Bavaria au amenintat ca vor da in judecata Guvernului central, condus de cancelarul Angela Merkel, din cauza politicilor care au permis afluxul de imigranti extracomunitari.

Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane

Un partid de extrema-dreapta din Germania intentioneaza sa depuna o plangere penala pe numele cancelarului Angela Merkel, acuzand-o de trafic de persoane, pentru ca a permis unor mii de imigranti sa intre pe teritoriul german, dupa ce au fost opriti la frontiera Ungariei cu Austria.

Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane

Un partid politic de extrema-dreapta din Germania a anuntat ca va depune plangere impotriva cancelarului Angela Merkel, care o acuza de trafic de persoane, pentru ca a permis unor mii de imigranti sa intre pe teritoriul german, dupa ce au fost opriti la frontiera Ungariei cu Austria.

Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane de catre un partid de dreapta

Un partid de dreapta din Germania intentioneaza sa depuna o plangere in justitie impotriva cancelarului Angela Merkel, acuzand-o de trafic de persoane, pentru ca a permis accesul in tara a mii de azilanti dupa ce acestia au ramas blocati la granita ungara, informeaza Reuters.

Fost pedelist important despre inscrierea lui Traian Basescu in PMP: O initiativa moarta

Traian Basescu s-a inscris, vineri, in PMP deoarece, spune el, vrea sa isi apare cele doua mandate de presedinte al Romaniei.

Dragnea, ironii despre Traian Basescu: Acum face cu acte ce facea pana acum fara

Intrebat daca il vede in acest moment pe Traian Basescu, dupa inscrierea in PMP, ca pe un lider de opozitie incomod: Efectiv nu il vad in niciun fel, a spus liderul PSD.

Basescu, despre schimbarea lui Ponta: Daca i se va intinde mana unor negocieri, Dragnea le va face

Traian Basescu a declarat luni seara, intrebat despre eventuale discutii intre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea pentru schimbarea premierului, ca, asa cum il cunoaste pe liderul PSD, acesta va negocia, daca i se va intinde mana unor negocieri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )