Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu a postat pe Facebook adeziunea la Miscarea Populara si numarul sau de telefon

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a postat pe Facebook adeziunea la Miscarea Populara si numarul sau de telefon

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, adeziunea la Partidul Miscarea Populara, pe care este trecut si numarul sau de telefon, la scurt timp dupa ce a anuntat ca s-a inscris in PMP. La randul sau, fostul lider al PMP Elena Udrea a scris, pe Facebook, va Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un Presedinte, unul adevarat, are ocazia sa il sune pe Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Traian Basescu si-a publicat intentionat numarul de telefon: Daca era o greseala il retrageam imediat. A fost deliberat. E o nebunie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a inscris vineri in Partidul Miscarea Populara. Imediat dupa ce a facut acest gest, Basescu si-a prezentat adeziunea, din care reiese si numarul sau de telefon.

Mesajul Elenei Udrea pentru Traian Basescu

Elena Udrea a confirmat pe Facebook ca numarul de telefon scris pe cererea de inscriere a lui Traian Basescu in Partidul Miscarea Populara este real si ii ureaza mult succes in noua etapa .

Udrea anunta ziua liber la Presedinte: Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un presedinte are ocazia sa-l sune pe Traian Basescu. Ne-a dat public numarul

Deputatul Elena Udrea, fost presedinte al PMP, spune, pe pagina sa de Facebook, ca cei care doresc sa vorbeasca cu fostul presedinte Traian Basescu il pot suna pe numarul sau de telefon, care se regaseste in adeziunea semnata de acesta si care certifica inscrierea sa in PMP.

Traian Basescu s-a inscris in PMP. Basescu acuza o parte din institutiile statului de incalcarea brutala a drepturilor omului: Singura solutie pe care o am e sa revin in politica. Voi ramane un politician extrem de incomod

Traian Basescu a anuntat, vineri dimineata, ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Singura solutie pe care o am e sa revin in politica, sa imi apar cele doua mandate si sa ma apar de discreditari. Basescu si-a motivat decizia prin negarea transformarilor prin care a trecut tara in acest interval de 10 ani, transformari extrem de importante in directia statului de drept. De asemenea, efortul urias pe care il depun trusturi mass-media, dar si institutii ale statului pe care le-am consolidat, de a ma discredita. Institutiile abia au asteptat eliberarea locului de la Cotroceni pentru a reveni la vechile naravuri - instrumente de prigoana a politicienilor incomozi. Voi ramane un politician extrem de incomod, nu voi inchide niciodata gura, a adaugat Traian Basescu, spunand ca aceste este unul dintre principalele motive ale revenirii sale in politica.

SURSE: Fostul presedinte Traian Basescu isi anunta, vineri, inscrierea in PMP

Fostul presedinte, Traian Basescu, isi va anunta, in cursul zilei de vineri, intr-o conferinta de presa, inscrierea in Partidul Miscarea Populara, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate fostului presedinte. Potrivit acestora, fostul presedinte va vorbi despre prioritatile si pozitionarea partidului pe scena politica. Intrarea fostului presedinte in PMP are loc intr-un context agitat pentru Traian Basescu. Acesta se confrunta cu o serie de probleme in justitie si cu dezvaluiri despre o serie de intalniri controversate pe care le-ar fi avut recent. Stire in curs de actualizare .

Lider PPDD, la inscrierea lui Traian Basescu in PMP

Stefan Burlacu, seful Grupului parlamentar national democrat din Camera Deputatilor, a fost prezent, vineri, la inscrierea lui Traian Basescu in Partidul Miscarea Populara. Asta dupa ce, joi, anuntase ca poarta discutii cu PMP.

FOTO. Traian Basescu: Raspopitul mincinos de la Antena 3 minte iar

Traian Basescu a raspuns, joi, pe contul sau de Facebook, acuzelor aduse de moderatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 referitoarea la faptul ca fostul sef al statului s-ar fi intalnit la un restaurant cu Elena Udrea si Dorin Cocos.

Traian Basescu se apara dupa acuzatiile aduse de Antena 3: Intalnirea in mare secret a avut loc intr-un local public, frecventat de politicieni si ziaristi. Cel pretins a fi Dorin Cocos sigur nu este Dorin Cocos. Ce-ar fi sa recunosc ca era Mihai Gidea?

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri imaginile prezentate marti seara de Antena 3, calificand preseupusele dezvaluiri drept minciuni si aratand ca intalnirea in regim de urgenta la care se refera postul de televiziune a avut loc in data de 29 septembrie si nu in 5 octombrie. Mai mult decat atat, desi Antena 3 sustine ca la intalnire au luat parte Traian Basescu, Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea si Dorin Cocos, Fostul presedinte arata ca cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului iar cel pretins a fi Dorin Cocos sigur nu este Dorin Cocos. Ce-ar fi sa 'recunosc' ca era Mihai Gidea?. Basescu mai sustine ca de fapt a servit masa si intalnirea a avut loc intr-un local public, frecventat de politicieni si de presa.

Fostul presedinte Traian Basescu, in instanta

ACTUALIZARE 9:55 Traian Basescu: Sunt un fost presedinte destul de hartuit Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat la plecarea de la Judecatoria sectorului 5 ca nu exista niciun motiv sa se redeschida ancheta in care a fost acuzat de Corneliu Vadim Tudor ca si-ar fi insusit ilegal o parte din banii destinati rascumpararii jurnalistilor din Irak de acum 10 ani, transmit televiziunile de stiri.

Fost pedelist important despre inscrierea lui Traian Basescu in PMP: O initiativa moarta

Traian Basescu s-a inscris, vineri, in PMP deoarece, spune el, vrea sa isi apare cele doua mandate de presedinte al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )