Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu despre pozitionarea Romaniei in problema siriana: Ne vom pozitiona dupa ce aflam rezultatul inspectiei ONU

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu despre pozitionarea Romaniei in problema siriana: Ne vom pozitiona dupa ce aflam rezultatul inspectiei ONU

Presedintele Traian Basescu a spus luni ca Romania asteapta rezultatul inspectiei realizate de experti ONU in Siria in legatura cu presupusul atac cu arme chimice pentru a-si formula o pozitie. Ne vom pozitiona dupa ce aflam rezultatul inspectiei ONU. Nici noi nu putem accepta gazele toxice, a spus Basescu, intrebat intr-o conferinta de presa care este pozitia Romaniei. Reamintim ca in comunitatea diplomatica se discuta tot mai intens despre o posibila interventie militara impotriva regimului Assad, iar in Siria se mai afla, potrivit estimarilor, in jur de 12. 000 de cetateni romani. continuă pe Hotnews

Nezavisimaia Gazeta: Afirmatiile lui Traian Basescu despre unire risca sa blocheze integrarea UE a R.Moldova

Afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova risca sa blocheze integrarea europeana a Republicii Moldova, existand posibilitatea ca institutiile europene sa amane semnarea acordului de asociere cu Chisinaul, scrie ziarul rus Nezavisimaia Gazeta, potrivit Mediafax.

Ce spune Traian Basescu despre pactul de coabitare

Presedintele Traian Basescu a declarat ca pactul de coabitare incheiat cu premierul Victor Ponta sta in picioare pentru ca se sprijina pe prevederile constitutionale. Pactul sta pentru ca el se sprijin.

Basescu, despre o posibila interventie militara in Siria: Ne vom pozitiona dupa ce vom afla rezultatul inspectiei ONU

Pozitia Romaniei in privinta unei posibile interventii militare internationale in Siria va fi comunicata dupa aflarea rezultatului inspectiei ONU, a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei.

Viktor Orban: Traian Basescu este un patriot cu sentimente nationale solide.

Premierul ungar declara, intr-un interviu pentru Digi24, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, despre care spune ca este un patriot cu sentimente nationale solide, decat cu Victor Ponta, pe care il vede ca pe un prim-ministru mai putin influentat de sentimente nationale, relateaza Mediafax. Acum in Romania nu este la putere un Guvern de dreapta, ci de stanga, iar cu acest Guvern nu avem inca o relatie care ar putea fi caracterizata in vreun fel, a mai declarat Viktor .

Basescu despre Siria: Ne vom pozitiona dupa ce vom afla rezultatul inspectiei ONU

Pozitia Romaniei in privinta unei posibile interventii militare internationale in Siria va fi comunicata dupa aflarea rezultatului inspectiei ONU, a declarat astazi presedintele Traian Basescu, citat de Antena 3.

Traian Basescu: Guvernul plange dupa bani, dar ingroapa bani pe autostrada Transilvania

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit in cadrul conferintei de presa de luni despre prioritatile noului ministru al Transporturilor, specificand faptul ca actuala echipa guvernamentala nu gestioneaza cum trebuie fondurile.

Traian Basescu: Guvernul plange dupa bani, dar ingroapa bani pe Autostrada Transilvania

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit in cadrul conferintei de presa de luni despre prioritatile noului ministru al Transporturilor, specificand faptul ca actuala echipa guvernamentala nu gestioneaza cum trebuie fondurile.

Presa rusa: Afirmatiile lui Basescu despre unire risca sa blocheze integrarea UE a R.Moldova.

Afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova risca sa blocheze integrarea europeana a Republicii Moldova, existand posibilitatea ca institutiile europene sa amane semnarea acordului de asociere cu Chisinaul, scrie ziarul rus Nezavisimaia Gazeta, citat de Mediafax. Recentele declaratii ale presedintelui roman Traian Basescu privind posibila unificare a tarii sale cu R. Moldova ar putea impiedica integrarea europeana a Republicii Moldova, .

Presa ruseasca: Afirmatiile lui Basescu despre unire risca sa blocheze integrarea UE a Republicii Moldova

Afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova risca sa blocheze integrarea europeana a Republicii Moldova, existand posibilitatea ca institutiile europene sa amane semnarea acordului de asociere cu Chisinaul, potrivit presei rusesti, citata de Mediafax.

Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, anunta Administratia Prezidentiala. Ramona Manescu va depune juramantul intr-o ceremonie ce va avea loc la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )