Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, despre scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Ungurii au complexe fata de romani si atunci tot baga batul prin gard politicienii lor

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Ungurii au complexe fata de romani si atunci tot baga batul prin gard politicienii lor

Presedintele PMP Traian Basescu a reactionat, miercuri seara, la decizia ministrului de Externe ungar Peter Szijjarto de a interzice diplomatilor sa ia parte la festivitatile organizate de ambasadele Romaniei de Ziua Nationala. in acest context, fostul sef al statului a afirmat ca ungurii au complexe fata de romani, iar politicienii lor baga batul prin gard. continuă pe România Liberă

MAE, despre scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Declaratiile unor oficiali ungari despre Romania nu sunt in spiritul valorilor europene

Declaratiile pe care unii oficiali ungari le-au facut recent la adresa Romanei nu sunt in spiritul valorilor europene a transmis ministrul Lazar Comanescu omologului sau maghiar la reuniunea ministeriala a NATO de la Bruxelles .

Liviu Dragnea il ataca pe Dacian Ciolos, cu privire la scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Are o intelegere cu UDMR pentru guvern, de ce nu a dat reactie oficialilor ungari?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, scandalul diplomatic izbucnit intre Romania si Ungaria, dupa ce ministrul ungar de Externe le-a interzis angajatilor sa participe la evenimentele organizate de Ziua Nationala. in acest context, social-democratul s-a intrebat retoric daca motivul pentru care premierul Dacian Ciolos nu a dat o reactie oficialilor ungari este ca are vreo intelegere cu UDMR privind formarea unei majoritati, dupa alegerile din 11 decembrie.

Ministrul de Externe al Ungariei revine cu lamuriri pe tema scandalului diplomatic generat de Ziua Nationala a Romaniei

Ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a discutat, din nou, despre decizia sa de a le interzice diplomatilor din toate misiunile externe ale Ungariei sa nu ia parte la festivitatile organizate de ambasadele Romaniei de 1 Decembrie.

Ministrul ungar de Externe, replica pentru Traian Basescu. Oficialul a revenit cu precizari legate de decizia sa de a le interzice diplomatilor ungari sa participe la festivitatile de 1 Decembrie

Peter Szijjarto, Ministrul ungar de Externe, a revenit cu cateva precizari legate de decizia sa de a le interzice diplomatilor ungari sa participe la festivitatile de Ziua Nationala a Romaniei,.

Liviu Dragnea: De ce Dacian Ciolos nu a avut nicio reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria? Are vreo intelegere cu UDMR?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat miercuri autoritatile romane pentru lipsa de reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria. Seful social-democratilor se intreaba retoric daca nu cumva.

Avem o mare problema. Traian Basescu, foc si para pe oamenii Codrutei Kovesi. Ce afirmatii ULUITOARE face fostul presedinte

Traian Basescu face noi declaratii despre oamenii din DNA. Fostul presedinte scoate la iveala lucruri interesante si face dezvaluiri neasteptate despre angajatii din subordinea Laurei Codruta.

Kelemen Hunor, despre decizia sefului diplomatiei maghiare de a interzice personalului sa participe la evenimentel de Ziua Nationala: Nu trebuie sa ne facem ca nu intelegem ceea ce s-a intamplat cu noi. Important e daca reusim sa contruim un viitor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca trecutul care i-a asezat pe baricade diferite pe romani si pe maghiari nu poate fi schimbat, insa ceea ce conteaza este viitorul. Precizarile sale vin in contextul in care, saptamana trecuta, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, le-a interzis diplomatilor acestei tari sa participe la Ziua Nationala a Romaniei.

Traian Basescu: Sunt destui oameni care au facut sau fac puscarie degeaba in Romania (VIDEO)

Fostul prsedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in Romania sunt multi oameni care au facut inchisoare degeaba. Asta, in.

Traian Basescu: Functia de prim-ministru e la PMP. Nu intram la guvernare fara functia de premier(VIDEO)

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca PMP nu ia in calcul nicio varianta de intrare la guvernare fara a avea functia de.

Traian Basescu: Trebuie sa transformam spitalele in fundatii ale statului. Nu putem spera la un sistem de sanatate robust atat timp cat un medic primar primeste 2.800 de lei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, intr-un interviu pentru Agerpres, ca cele trei mari probleme identificate de echipa sa ca ar greva viitorul Romaniei si de care depinde sansa Romaniei in viitor sunt: natalitatea, educatia si sanatatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )