Libnet.ro
UNICEF

22:30

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran, despre firma Hexi Pharma: Orice persoana sau autoritate care a oprit, acoperit sau s-a abtinut de la a indeparta aceasta amenintare trebuie devoalata, expusa si judecata

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran, despre firma Hexi Pharma: Orice persoana sau autoritate care a oprit, acoperit sau s-a abtinut de la a indeparta aceasta amenintare trebuie devoalata, expusa si judecata

Bloggerii scriu, luni, despre medicul neurochirurg Leon Danaila, despre evenimentul aviatic care a avut loc la Clinceni, cu ocazia Zilei Internationale a copilului, dar si despre scandalul in care este implicata firma Hexi Pharma. continuă pe România Liberă

REVISTA BLOGURILOR: Se stia ca produsele Hexi Pharma sunt slabe

Hexi Pharma avea o metoda sigura pentru a castiga licitatiile, sustine Catalin Tolontan.

Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

Noi dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma! Fostrul presedinte Traian Basescu a declarat ca problemele in cazul dezinfectantilor diluati sunt mult mai vechi. Totodata, acesta incearca sa traga un.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut dezvaluiri care arunca in aer intreg sistemul medical. Laura Georgescu sustine ca patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de se.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre patronul Hexi Pharma

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori.

Catalin Tolontan, amanunte despre ancheta Hexi Pharma. Rabdare, vor veni lamuriri in urmatoarele zile

Jurnalistul Catalin Tolontan a vorbit, joi, la Subiectiv, despre relatia sa cu Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea. Aceasta a dat de inteles in mai multe randuri ca ea ar.

Al Carina SRL, firma care a intrecut Hexi Pharma pe piata dezinfectantilor dintr-un singur contract, are adresa pe un camp din Ploiesti

Lista cu contractele spitalelor in cumpararea de dezinfectanti pe anul 2015, publicata in premiera de Ministerul Sanatatii, a aratat ca firma Hexi Pharma, implicata recent in scandalul.

Biocidele de la Hexi Pharma, in Spitalul Judetean Constanta. Produsele erau folosite inca din 2012

Un audit efectuat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a relevat faptul ca unitatea spitaliceasca, cea mai mare din sud-estul tarii, a cumparat produse biocide de la firma Hexi Pharma in valoare de 248. 000 lei. Spitalul comanda, Hexi Pharma livra marfa si taia factura.

Directorul de productie de la Hexi Pharma, pus sub acuzare, in dosarul dezinfectantilor diluati

Directorul de productie de la firma Hexi Pharma, Mihai Leva, a fost pus sub urmarire penala, sambata, de procurorii Parchetului General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. El este acuzat de complicitate la participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor.

Romania e codasa la absorbtia fondurilor europene, dar lui Dincu ii arde de analize sociologice. Ce parere are vicepremierul despre cazul Hexi-Condrea

In timp ce avem cea mai proasta cota de absorbtie a fondurilor europene, Ministrului de resort si vicepremier!) ii arde de analize sociologice! El a sustinut despre cazul Hexi Pharma si cel al mortii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )