Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, despre sesizarile SRI cu privire la dezinfectantii diluati: Am serioase dubii legate de informarea Presedintiei si inca imi scotocesc memoria ca sa-mi amintesc (FOTO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre sesizarile SRI cu privire la dezinfectantii diluati: Am serioase dubii legate de informarea Presedintiei si inca imi scotocesc memoria ca sa-mi amintesc (FOTO)

Traian Basescu a scris pe pagina oficiala de Facebook despre faptul ca nu exclude posibilitatea ca Serviciul Roman de Informatii sa fi facut informari catre institutii conduse de politicieni cu privire la. continuă pe B1

Basescu despre informarile SRI legate de dezinfectanti: Serviciul avea obligatia sa informeze parchetele

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, luni, pe Facebook, ca Serviciul Roman de Informatii avea obligatia sa remita informarile legate de falsificarea dezinfectantilor din spitale nu doat decidentilor politici, ci si organelor penale de ancheta.

Traian Basescu, despre procedura de achizitie a Cuminteniei Pamantului: Trebuia facuta altfel

Procedura de achizitie a sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi trebuia facuta altfel, printr-o achizitie directa a statului, considera fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu, dupa ce SRI a recunoscut ca a stiut de substantele diluate de la Hexi Pharma: Este corect si necesar ca informarile adresate Presedintelui Romaniei pe aceasta problema sa fie facute publice de catre SRI

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza in scandalul dezinfectantilor, dupa ce SRI a recunoscut ca a stiut de substantele diluate de la Hexi Pharma. intr-o postare pe Facebook, Basescu.

Victor Ponta, despre informarile SRI cu privire la HexiPharma: Nu am vazut niciodata acest nume de firma

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, luni, 9 mai, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca nu-si aduce aminte ca SRI sa-l fi informat in perioada mandatelor de prim-ministru despre problemele cu dezinfectantii produsi de firma HexiPharma. Mai mult, Ponta spune ca nu isi aminteste acest nume de firma.

Elena Udrea, despre informarile trimise de SRI cu privire la dezinfectantii diluati: Exista interese majore in spatele acestor afaceri care se deruleaza in spitale (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit despre presupusele informari trimise de catre Serviciul Roman de Informatii catre Institutia Presedintelui si a Premierului cu privire la neregulile dezinfectantilor diluati la B1 TV,.

Traian Basescu da alerta pe Facebook: E cod rosu in Sanatate!

Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos ar trebui sa declare cod rosu in sanatate. Cu privire la informatia data de Ministerul.

Traian Basescu a dat declaratii la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de spalare de bani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la Parchetul General pentru a fi informat cu privire la acuzatia de spalare de bani ce ii este adusa, dar si pentru a da o declaratie in.

Traian Basescu a ajuns la Parchet in dosarul de spalare de bani

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns in aceasta dimineata la Parchetul General. Acesta va fi informat cu privire la acuzatiile de spalare de bani care i se aduc si va putea da o declaratie in calitate de suspect, transmit televiziunile de stiri.

Presedintele CCR: Traian Basescu m-a sunat de cateva ori

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a vorbit despre relatia sa cu presedintele Traian Basescu si a spus ca fostul sef al statului, care l-a propus judecator la CCR, l-a sunat de cateva ori in cei 9 ani ai mandatului, transmite Digi 24.

Presedintele CCR: Eu voi ramane oricum basist. Foarte rar am vorbit la telefon cu Traian Basescu. Mi-a strigat un tanar: Esti mandru de tine? Noi nu suntem

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, spune ca va ramane cu eticheta de basist pentru ca a fost propus judecator la CCR de catre fostul presedinte Traian Basescu, cel care il suna destul de rar, dar care nu ia dat niciodat[ o sugestie privind o eventuala decizie luata de Curte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )