Libnet.ro
UNICEF

22:16

Traian Basescu, despre Tariceanu: Este un surogat de Antonescu (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre Tariceanu: Este un surogat de Antonescu (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, ca noul sef al Senatului, CalinPopescu Tariceanu, este un surogat de Antonescu. Voi colabora institutional, chiar daca e un surogat de. continuă pe B1

Traian Basescu, despre Tariceanu: Este un surogat de Antonescu

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, ca noul sef al Senatului, CalinPopescu Tariceanu, este un surogat de Antonescu. Voi colabora institutional, chiar daca e un surogat de.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Mi se pare o campanie puternica si nejustificata. in al doilea mandat am eliminat functia gratierii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, despre o posibila gratierea a luiGica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor. Nici nu i s-a scris. cererea). Eu v-as ruga, la fel cum.

Basescu: Tariceanu este un surogat de Antonescu. Ponta il mangaie pe spate si ii spune: Crinut!

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de presedinte al Senatului nu va modifica raporturile institutionale dintre Parlament si Presedintie, dar a opinat ca fostul premier este, din perspectiva premierului, un inlocuitor al lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL (VIDEO)

LiderulPNL, CrinAntonescu, a declarat, luni seara, ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este o amintire rusinoasa pentru partidul sau. Din punctul de vedere al partidului, ceea ce era impo.

Victor Ponta: Tariceanu are experienta necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul sef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are experienta si statura necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie, mentionand insa ca nu ia in calcul o noua suspendare, ci doar o ipoteza constitutionala.

Traian Basescu: Acciza la combustibil nu este necesara. in buget exista ascunsi suficienti bani pentru a nu o introduce (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, ca acciza la combustibil nu este necesara deoarece la buget exista suficienti bani. Guvernul si noul ministru sustin introducerea unei taxe suplimentar.

Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: O campanie nejustificata.

Traian Basescu a declarat, marti seara, ca toata campanie pentru gratierea lui Gica Popescu este nejustificata, in contextul in care nici nu se poate vorbi despre o cerere scrisa in cast sens Eu v-as ruga, la fel cum subiectul e foarte actual pe anumite televiziuni, as vrea sa stiu, daca nu e cu pacat, daca a platit cineva banii pentru a se face astfel de campanii, pentru Becali, pentru Popescu. Mi se pare o campanie foarte puternica si nejustificata, a spus Basescu. Citeste si: Basescu: .

Victor Ponta calca pe urmele lui Traian Basescu.

Oricat de mult s-ar stradui Victor Ponta sa-l ridiculizeze sau sa-l demonizeze pe Traian Basescu, prin declaratii ironice sau jignitoare, faptele sale tradeaza imensa veneratie pe care i-o poarta. Oricat de greu le-ar fi votantilor sai sa accepte, realitatea este ca modelul de lider al premierului nu este nimeni altcineva decat presedintele. Sigur, ADN-ul sau politic este cel preluat de la Adrian Nastase, iar modelul aspirational este Tony Blair, dar pe cine incearca sa imite si chiar sa .

Traian Basescu: Legea certificatelor verzi a fost retrimisa Parlamentului pentru ca lipsea un aviz de la Comisia Europeana. Guvernul sustine ca presedintele minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca Legea certificatelor verzi este in Parlament si a fost retrimisa pentru ca trebuia sa vina un aviz de la Comisia Europeana, precizand ca nu are nimic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3218 seconds )