Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu dezvaluie: Vedeti filmuletul si veti intelege de ce sunt impotriva primirii masive a islamistilor in Europa! (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu dezvaluie: Vedeti filmuletul si veti intelege de ce sunt impotriva primirii masive a islamistilor in Europa! (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a postat pe pagina oficiala de Facebook o inregistrare video din luna decembrie a anului 2015, inregistrare prin care doreste sa explice care este. continuă pe B1

Basescu posteaza pe Facebook un filmulet ca argument impotriva primirii masive a islamistilor in Europa

Fostul presedinte Traian Basescu posteaza pe Facebook un filmulet ce ar fi fost facut in decembrie 2015 intr-un mall din Suedia, in care un grup de tineri care ar fi musulmani distrug ornamentele unui brad de Craciun. Vedeti filmuletul si veti intelege de ce sunt impotriva primirii masive a islamistilor in Europa, scrie Basescu.

Care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA

Mugur Ciuvica a comentat, marti, la Editie Speciala, care sunt sansele ca Traian Basescu sa fie anchetat de DNA, dupa ce Horia Simu l-a implicat in retrocedarile ilegale de la ANRP si pe Dan.

Traian Basescu: Nu sunt convins ca se va produce Brexitul

Traian Basescu sustine ca, cel putin in ceea ce priveste piata muncii, nu se va schimba nimic in urma votului de iesire a Marii Britanii din UE, si precizeaza ca nu este convins ca Brexitul se va produce.

Ion Cristoiu: Dezvaluirile lui Traian Basescu pun la indoiala democratia din Romania ultimilor ani

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre dezvaluirile lui Traian Basescu, facute in direct la un post de televiziune. in prima parte a lui 2015, Traian.

Traian Basescu raspunde: Banii pe care i-a luat Moldoveanu nu i-a impartit cu mine (VIDEO)

Un nou dosar explodeaza in curtea lui Traian Basescu. Fostul consilier de stat la Cotroceni, Daniel Moldoveanu este acuzat de catre omul de afaceri Horia Simu ca a incasat 25% din tunul imobiliar de 7.

Traian Basescu sare ca ars in scandalul retrocedarilor ilegale de la ANRP

Traian Basescu a reactionat pe Facebook la acuzatia potrivit careia unul dintre consilierii sai din Administratia Prezidentiala ar fi fost implicat in retrocedarile ilegale de la.

Traian Basescu sustine ca in spatele arestarii Alinei Bica s-ar afla Coldea si Kovesi: Au fost discutii in biroul presedintelui, Coldea si Kovesi nu au cedat fiindca Bica nu a acceptat sa le fie sluga

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit intr-o emisiune TV despre dosarele din instanta si despre arestarea acesteia pe vremea cand ocupa functia de procuror-sef DIICOT. El a sugerat ca in .

Traian Basescu: Cer public sa fiu audiat legat de Bica, Udrea si fostul presedinte ANI, in instanta

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat intr-un interviu la o televiziune ca doreste sa mearga ca martor sa fie audiat in instanta in dosarele fostul procuror-sef DIICOT, Alina Bica,.

Critici acide din partea Elenei Udrea pentru Traian Basescu! Ce a avut de spus deputata despre fostul presedinte

Deputata Elena Udrea a lansat in premiera o serie de critici acide la adresa fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, critici referitoare la activitatea acestuia din vremea in care era sef al.

Traian Basescu, noi critici la adresa Justitiei: Oare unde erau procurorii cand asupra mea si a familiei mele se proferau amenintari?

Presedintele PMP, Traian Basescu, le critica, intr-o postare pe Facebook, pe Adina Petrescu si Camelia Sutiman, cele doua procuroare care l-au trimis in judecata in dosarul de santaj la adresa Gabrielei Firea.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )