Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Nu sunt convins ca se va produce Brexitul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu: Nu sunt convins ca se va produce Brexitul

Traian Basescu sustine ca, cel putin in ceea ce priveste piata muncii, nu se va schimba nimic in urma votului de iesire a Marii Britanii din UE, si precizeaza ca nu este convins ca Brexitul se va produce. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Legea votului prin corespondenta va fi un mare esec. Guvernanti, infiintati 1.500-2.000 de sectii

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca legea votului prin corespondenta va fi un mare esec deoareceromanii din strainatate nu se inscriu in Registrul electoral. Mai mult, fostul sef de stat cere Guvernului ca, pentru a preveni un dezastru la alegerile parlamentare din acest an, sa infiinteze 1. 000 de sectii de votare pentru diaspora.

Victor Ponta, acid cu Traian Basescu: Mai cititi niste cifre!

Fostul premier Victor Ponta ii raspunde presedintelui PMP, Traian Basescu, care l-a criticat in ceea ce priveste infrastructura, afirmand ca in 2012 - 2015 guvernul sau a finalizat si.

Traian Basescu avetizeaza: Va fi un mare esec

Traian Basescu este de parere ca votul prin corespondenta este sortit esecului, guvernantii fiind nevoiti sa organizeze pentru Diaspora 1. 000 de sectii de votare. Este evident ca legea.

Ancheta Rompetrol II. Ce discuta Blejnar, fostul sef ANAF, cu Traian Basescu despre recuperarea creantelor

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a dat detalii in fata procurorilor DIICOT despre ce demersuri a facut pentru a recupera datoriile pe care compania Rompetrol le-ar fi avut la stat. El a dat detalii si despre discutiile interceptate in care vorbea cu Traian Basescu despre aceasta tema.

Guvernanti, preveniti un dezastru la legislative! Va fi un mare ESEC. PREVIZIUNILE lui Traian Basescu

Traian Basescu, presedintele PMP, a publicat un mesaj pe Facebook prin care a spus ca legea votului prin corespondenta va fi un mare esec, o solutie pentru guvernanti de a preveni un dezastru pr.

Cum se leapada Traian Basescu de generalii sai

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Poiana Brasov, ca UNPR este acum un partid curat deoarece vine fara Gabriel Oprea, Serban Mihailescu, Eugen Nicolicea, Neculai.

Traian Basescu ar putea candida la alegerile parlamentare: Nu exclud candidatura

Traian Basescu ar putea candida la alegerile parlamentare din toamna. Anuntul a fost facut de fostul presedinte al tarii. De regula, in politica am facut ce a trebuit, nu ce am vrut. Daca.

Traian Basescu si Elena Udrea, executati silit de firma lui Andronic

Compania First Communication SRL, controlata de Dan Andronic, un apropiat al fostului presedinte Traian Basescu, a obtinut, in urma cu doua zile, in instanta, executarea silita a Partidului.

Traian Basescu, afirmatii grave dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ce ar trebui sa faca Romania

Traian Basescu spune ca Romania se afla intr-o situatie ingrata, facand referire la tentativa de lovitura de stat din Turcia. Ca urmare a acestei tentative, dictatorul de la Ankara a trecut la re.

Valeriu Steriu explica de ce UNPR s-a aliat cu Traian Basescu

Presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat joi ca Traian Basescu a castigat toate competitiile electorale in care s-a angajat iar, in aceste conditii, scorul de 15% pe care si l-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )