Libnet.ro
UNICEF

11:46

Traian Basescu il ironizeaza pe Liviu Dragnea: Este de un RIDICOL absolut (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu il ironizeaza pe Liviu Dragnea: Este de un RIDICOL absolut (VIDEO)

Traian Basescu il ironizeaza Liviu Dragnea. Fostul presedinte califica drept un ridicol absolut proiectul de tara al PSD, care ar presupune intrarea Romaniei in Zona Euro pana in 2024. Singura. continuă pe B1

Liviu Dragnea este gata pentru o vizita in SUA. Cine coordoneaza pregatirile

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ar urma sa faca, la data de 20 martie, o .

Traian Basescu: Nu-l vad pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa fie foarte alertat de voturile pentru Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, primite de acestia la congresul partidului, deoarece respectivele voturi indica existenta unui filon care va exploda, potrivit Agerpres. Traian Basescu este de parere ca Liviu Dragnea nu va ramane in pozitia actuala pana la alegerile din 2019 si ca acesta a sustinut alegerea premierului Viorica Dancila in functia de presedinte executiv al PSD pentru a-i transfera responsabilitatea politica a guvernarii.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei. Urmareste LIVE interviul cu liderul PSD De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o.

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Traian Basescu: Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda ce sa NU il intrebe pe Florian Coldea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea l-a instruit pe Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control SRI, ce intrebari sa nu-i puna lui Florian Coldea. Fostul prim-adjuct.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut de loc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut deloc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Traian Basescu: Ministerul Finantelor este cap de fila in cele cinci hotarari ale CSAT

Traian Basescu a declarat ca Ministerul Finantelor Publice este cap de fila in cele cinci hotarari.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va legaliza relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi legalizeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )