Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de lideri PDL

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de lideri PDL

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde isi sarbatoreste ziua de nastere, fiind cazat la Castelul Foisor, la aniversare facandu-si aparitia lideri ai PDL, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Presedintele Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de pedelisti

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde isi sarbatoreste ziua de nastere, fiind cazat la Castelul Foisor, la aniversare facandu-si aparitia lideri.

Traian Basescu isi sarbatoreste ziua de nastere la Castelul Foisor din Sinaia, alaturi de pedelisti. Ce cadou ii trimite Ponta

Presedintele Traian Basescu se afla, sambata, in statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde isi sarbatoreste ziua de nastere, fiind cazat la Castelul Foisor, la aniversare facandu-si aparitia lideri ai PDL.

Traian Basescu felicitat de Opozitie cu ocazia zilei sale de nastere.

Preoedintele PNL Bucureoti, Eugen Nicolaescu, i-a transmis urari de sanatate preoedintelui Traian Basescu, care implineote maine 61 de ani, in timp ce liberalul Ludovic Orban a afirmat ca democrat-liberalele Roberta Anastase oi Elena Udrea sunt cele care ar trebui sa-i faca urari oefului statului, transmite Agerpres. In general, nu este bine sa faci urari inainte. Un singur lucru, ca .

Ponta: Serviciul de Protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Alexandria, ca Serviciul de protocol al Guvernului va trimite o scrisoare de felicitare presedintelui Traian Basescu cu ocazia zilei sale de nastere, precizand ca.

Madalin Voicu: ii urez La multi ani! lui Traian Basescu, asa am fost educat

Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat, sambata, ca ii ureaza La multi ani! lui Traian Basescu de ziua acestuia si ca spera ca acesta sa-si controleze mai bine atitudinea si actiunea.

Ion Iliescu despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Discutia este inutila

Ion Iliescu a declarat vineri, la Romania TV, ca nu este momentul potrivit pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, deoarece nu au aparut elemente in plus care sa justifice suspendarea, in comparatie cu suspendarea din vara. Totodata, Iliescu a spus ca a avut retineri fata de toate procedurile de suspendare a lui Traian Basescu din functie, relateaza rtv. net.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care modifica si completeaza Codul fiscal

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului care modifica si completeaza Codul fiscal, informeaza Administratia Prezidentiala. Traian.

Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitaliatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

VIDEO Traian Basescu despre vizita lui Martin Schulz in judetul Gorj: Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti

Prima caracteristica a romanilor este ospitalitatea, asa ca oricine vine la noi este binevenit, daca cel care vine ne prilejuieste si ocazia de a cunoaste mai bine este cu atat mai bine. Eu ii multumesc ca s-a deplasat in teritoriu. Vizita domnului Schulz in Romania este pentru noi o oportunitate. Salut faptul ca dl Schulz si-a facut timp sa faca si o deplasare in teritoriu si nu s-a limitat la cateva intalniri in Bucuresti, a declarat Traian Basescu miercuri intr-o conferinta de presa comuna cu Martin Schulz, presedintele Parlamentului European. Presedintee Basescu a raspuns astfel unei intrebari legate de refuzul liderilor PDL de a se intilni cu Martin Schulz, pe care l-au acuzat ca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta prin vizita alaturi de acesta in colegiul electoral din Gorj. Intra in articol pentru declaratiile sustinute de Traian Basescu si Martin Schulz.

Andrei Chiliman: Nu il inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai rau decat el

Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL din Sectorul 1, sa nu copieze naravurile lui Traian Basescu si sa nu il inlocuiasca pe acesta cu un individ mai slab pregatit, mai rau decat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )