Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu loveste din nou in Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu loveste din nou in Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea

Fostul presedinte Traian Basescu ataca din nou Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea?intre timp, oamenii. continuă pe Antena3

Traian Basescu ii indeamna pe romani, basisti sau nu, sa nu mai cumpere produsele companiilor care au publicitate la Antena 1 si Antena 3

Nu mai cumpar produse care isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1! Daca sunteti basisti, atit de atacati si pe nedrept dispretuiti de oamenii turnatorului Voiculescu doar pentru ca nu-l adorati pe turnator si clica lui, va rog sa nu mai cumparati aceste produse. Si chiar daca nu sunteti basisti, cu siguranta puteti inlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu baga bani in buzunarul turnatorului Voiculescu si al clicii lui de la Antena 3, a scris sambata fostul presedinte Traian Basescu pepagina sa de Facebook.

Cum a inceput sa semene baiatul Elenei Basescu cu bunicul lui, Traian Basescu

Traian jr, fiul Elenei Basescu, incepe sa semene din ce in ce mai mult cu bunicul sau, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Iata dovada.

Regizorul Felix Alexa, din nou la Cluj

In aceasta seara se joaca la Teatrul Maghiar de Stat Pelicanul, cea mai noua premiera a uneia dintre cele mai bune trupe de actori din tara. De altfel cap de afis sunt doi actori de top, adevarati rasfatati ai Premiilor Uniter: Imola Kezdi si Bogdan Zsolt. Regizorul Felix Alexa revine astfel la Cluj montand din nou o piesa a celebrului dramaturg nordic August Strindberg.

De ce nu plateste Traian Basescu niciodata cu cardul

Eu am ajuns la stadiul in care scot bani din banca cu cardul pentru ca nu vreau sa se stie unde am mancat si ce am platit cu cardul, am aceasta revolta ca sunt supravegheat. Daca voua va place sa.

Cotatiile futures ale Dow Jones, din nou pe plus

Dupa ce miercuri s-au inregistrat cele mai multe contracte din ultimele 5 sedinte, prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii a fost una usor mai buna, comparativ cu acelasi interval orar al zilei anterioare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )