Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu nu ii mai da nicio sansa lui Sorin Oprescu

Antena3 Antena3,
Traian Basescu nu ii mai da nicio sansa lui Sorin Oprescu

Traian Basescu a declarat ca retinerea lui Oprescu este o lovitura imparabila de credibilitate daca s-a produs flagrantul si nu si-a adus aminte de ceva unul cu catuse la mana, adaugand ca nu l-ar fi. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Daca a existat flagrantul, Oprescu nu are nicio sansa decat sa mearga in beci

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, ca in cazul in care intr-adevar a avut loc flagrantul, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va scapa de arestul preventiv.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabila de credibilitate este ca s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre retinerea premierului general Sorin Oprescu, pentru luare de mita. Basescu este de parere ca.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

Traian Basescu: Nu-mi aduc aminte ca in 10 ani sa fi primit o singura sesizare legata de ilegalitati comise de Oprescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la B1 TV, ca nu isi aduce aminte ca in 10 de mandat ani sa fi primit vreo sesizare legata de ilegalitati comise de primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Traian Basescu o critica pe Alina Gorghiu: Doamna uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu

Fostul presedinte, Traian Basescu a criticat, duminica, la B1 Tv, reactia copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa de edilul a fost retinut pentru luare de mita.

Oprescu, retinut de DNA. Ponta il gira pe primarul Capitalei: Merg pe mana lui Sorin Oprescu. Mereu am mers. Si el m-a sprijinit pe mine

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Premierul Victor Ponta declara in urma cu mai putin de o luna ca il sustine pe Sorin Oprescu pentru obtinerea unui nou mandat la Primaria Capitalei, fiind vorba despre un sprijin reciproc.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Mai multe retineri, in dosarul lui Sorin Oprescu: Fostul sofer al edilului, retinut pentru complicitate la luare de mita

Noi retineri in dosarul lui Sorin Oprescu. A fost retinut fostul sofer al acestuia, care lucra in prezent la Administratia Cimitirelor, dar si directorul general al Palatului Mogosoaia si adjunctul acestuia,.

Mai multe retineri, in dosarul lui Sorin Oprescu: Fostul sofer al edilului, retinut pentru complicitate la luare de mita (VIDEO)

Noi retineri in dosarul lui Sorin Oprescu. A fost retinut fostul sofer al acestuia, care lucra in prezent la Administratia Cimitirelor, dar si directorul general al Palatului Mogosoaia si adjunctul acestuia,.

Mai multe retineri in dosarul lui Sorin Oprescu: Fostul sofer al edilului, retinut pentru complicitate la luare de mita (VIDEO)

Noi retineri in dosarul lui Sorin Oprescu. A fost retinut fostul sofer al acestuia, care lucra in prezent la Administratia Cimitirelor, dar si directorul general al Palatului Mogosoaia si adjunctul acestuia,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )