Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu, mesaj de condoleante pentru familiile militarilor decedati in accidentul aviatic de la Sibiu

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj de condoleante pentru familiile militarilor decedati in accidentul aviatic de la Sibiu

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante, in urma prabusirii unui elicopter cu mai multi militari la bord in judetul Sibiu in cursul zilei de vineri. Doresc sa-mi exprim regretul. continuă pe B1

Basescu, mesaj scurt pentru Victor Ponta, dupa validarea lui Iohannis la CCR [VIDEO]

Presedintele in exercitiu Traian Basescu i-a transmis vineri, la Curtea Constitutionala un mesaj scurt premierului Victor Ponta, dupa incheierea ceremoniei de validare a alegerii lui Klaus Iohannis.

Traian Basescu: Am facut solicitarea pentru inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru Cristian David

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a facut solicitarea pentru inceperea urmaririi penale pe numele lui Cristian David, suspectat de incasarea unei mite de 500. 000 de euro, precizand ca decizia nu inseamna ca acesta este vinovat, dar va merge in fata procurorilor pentru clarificari.

Traian Basescu a semnat decretele pentru numirea lui Mihnea Motoc la Externe si Hegedus Csilla la Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc miercuri, dupa publicarea decretelor in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa prabusirea elicopterului militar in Sibiu

Liderul PNL Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile militarilor morti vineri in accidentul aviatic de la Sibiu. Am primit cu mare tristete vestea prabusirii unui elicopter militar.

Anuntul SOCANT facut de Traian Basescu. Numarul FABULOS de militari pe care Romania ii va trimite in Afganistan. Depaseste de patru ori efectivul Armatei

Traian Basescu promite ca Romania va mari numarul militarilor romani in Afganistan in 2015. Pana aici, nimic deosebit, insa numarul soldatilor care ar urma sa fie trimisi este unul halucinant.

Traian Basescu: Toti ambasadorii - Paris, Londra, Roma, Madrid - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare. / Prioritatea majora pentru Romania e un proiect de buget

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca toti ambasadorii din capitalele europene - Paris, Londra, Roma, Madrid, Berlin - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare la alegerile prezidentiale. As vrea ca romanii sa stie ca ambasadorii au informat corect asupra nevoii de marire a numarului de sectii, inclusiv ambasadorul de la Berlin. Daca e ceva de reprosat, nu e pentru ambasadorii nostri, a precizat Traian Basescu. Seful statului a cerut Guvernului sa urgenteze prezentarea proiectului de buget pentru 2015, cu atat mai mult cu cat in spatiul public sunt discutii extrem de consistente legate de cresterea, scaderea taxelor, nimeni nu stie ce se intampla, alocari pentru investitii, proiecte de mediu, culturale. Traian Basescu a mai anuntat ca a decis sa faca numirea ministrului de Externe si a ministrului Culturii simultan, cerand, insa, demisia lui Mihnea Motoc din corpul diplomatic si revocarea din functia de ambasador, pentru a se evita o situatie de incompatibilitate.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

Traian Basescu: Fac apel la guvern sa prezinte cat mai repede proiectul de buget pentru anul viitor

Presedintele Traian Basescu face apel la Guvern sa prezinte in cel mai scurt timp proiectul de buget pentru anul 2015, pentru ca firmele si cetatenii sa-si poate proiecta viitorul an. Dincolo de.

Traian Basescu: Mihnea Motoc sa-si dea demisia din functia de ambasador pentru a evita riscul de incompatibilitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca pentru definitivarea numirii lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe este necesara semnatura premierului Victor Ponta pentru revocarea din functia de ambasador, pentru a evita riscul de incompatibilitate.

Traian Basescu: Cer in mod expres ca Guvernul sa prezinte proiectul de buget

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca cere in mod expres ca Guvernul sa prezinte proiectul de buget. Sunt nevoi consistente legate de marirea taxelor, de alocarile pentru proiecte culturale, de mediu. Sunt lucruri extrem de importante, a spus Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )