Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traian Basescu: Am negociat cu Copos intrarea PC-ului la guvernare in 2004, solutie imorala

B1 B1,
Traian Basescu: Am negociat cu Copos intrarea PC-ului la guvernare in 2004, solutie imorala

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca a negociat cu George Copos pentru intrarea la guvernare a Partidului Conservator in anul 2004,. continuă pe B1

Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

La Palatul Cotroceni a avut loc luni, incepind cu ora 11. 00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei. Cei doi fosti presedinti si presedintele Traian Basescu au sustinut fiecare un discurs in cadrul ceremoniei. Intra in articol pentru declaratii.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian.

VIDEO Traian Basescu: Victor Viorel, iti spun de acum: 'Or sa primeasca Finantele camioane de facturi pentru oameni care nu au alimentat niciodata'/ Daca Ponta nu intelege de unde poate reduce cheltuieli, sint gata sa-i arat in 30 de minute

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni, la ora 15. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a salutat inceperea dezangajarii fortelor militare ale Rusiei de la frontiera cu Ucraina. Ulterior, Traian Basescu a vorbit despre acciza la carburant, afirmand ca acesta este o masura pentru baronii locali si transmitandu-i premierului un mesaj: Daca Ponta nu intelege de unde poate redcue cheltuieli, sint gata sa-i arat in 30 de minute, fara sa afecteze deloc finantarea pentru functionarea institutiilor. Din buget se pot taia excesele. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia presedintelui.

Sinteza zilei: Infractoarea GRATIATA DE DOUA ORI de Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, cazul femeii gratiate de Traian Basescu, de doua ori in acelasi an, care fusese condamnata pentru fraude prin care a prejudiciat chiar.

Traian Basescu: Nu as refuza o functie de premier. E pacat de cata experienta am acumulat pana acum

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca nu ar refuza sa fie prim-ministru, precizand insa ca ar putea sa puna institutiile.

Traian Basescu: La Transporturi sunt 3 miliarde necheltuite si tu vrei sa pacalesti lumea ca pui acciza pentru autostrazi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca au ramas 3 miliarde de lei necheltuiti la Ministerul Transporturilor, iar intre timp.

Traian Basescu: Oamenii vor un partid nou. Cele infiintate in `90 s-au decredibilizat deja

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca partidele nou infiintate vor reusi sa spuna ceva la europarlamentare, aratand ca.

VIDEO Traian Basescu, despre posibilitatea de a deveni premier: As accepta un contract de un an daca mi se cere. Pot face echipa cu oricine. Emil Boc ar fi o solutie buna la prezidentiale/

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii B1 TV), ca ar accepta, la finalul mandatului de presedinte, un contract de un an pentru postul de premier sustinand ca este suficient de puternic cat sa lucreze pentru depolitizarea institutiilor statului. Vorbind despre refacerea USL, presedintele crede ca partea de stanga din PNL se va duce dupa Tariceanu, daca liberalii iau un scor sub ce si-au stabilit. Presedintele mai anunta ca premierul Ponta a scazut destul de accelerat in increderea populatiei si ca nu mai e pe primul loc la capitolul incredere. HotNews. ro a transmis livetext declaratiile presedintelui.

Ion Iliescu a adormit in timpul discursului presedintelui Traian Basescu

Fostul presedinte Ion liescu a fost surprins de camerele de luat vederi dormind in timpul discursului sustinut de presedintele Traian Basescu la ceremonia de marcare a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, desfasurata luni dimineata la Palatul Cotroceni, relateaza StirileProTv. ro. Vezi video.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )