Libnet.ro
UNICEF

19:15

Traian Basescu raspunde acuzatiilor lui Dan Mihalache

Antena3 Antena3,
Traian Basescu raspunde acuzatiilor lui Dan Mihalache

Traian Basescu a raspuns acuzatiilor sefului Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, care a afirmat ca a gasit la o institutie prezidentiala in paragina. Nu stiu de ce domnul Mihalache simte nevoie. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre afirmatiile lui Dan Mihalache, despre Palatul Cotroceni: M-a deranjat ca a spus ca nu exista Intranet. Asta e o minciuna

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre faptul ca seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca a gasit la o institutie pre.

Traian Basescu, despre afirmatiile lui Dan Mihalache, despre Palatul Cotroceni: M-a deranjat ca a spus ca nu exista Intranet. Asta e o minciuna (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre faptul ca seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca a gasit la o institutie pre.

Traian Basescu, despre afirmatiile lui Dan Mihalache privind Palatul Cotroceni: M-a deranjat ca a spus ca nu exista Intranet. Asta e o minciuna (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre faptul ca Dan Mihalache, consilierul presedintelui Iohannis, a afirmat ca a gasit la o institutie.

Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache, adaugand ca raspunde daca este sunat de presedintele pe hartie Klaus Iohannis.

Ponta, IRONII la adresa lui Dan Mihalache. Ce spune despre el

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache .

Opinii divergente pe dotarile institutiei prezidentiale: Dan Mihalache se plange de Cotroceniul lasat inparagina, desi exista intranet si arhiva electronizata de mai bine de 7 ani

Pareri contradictorii pe dotarile de la Palatul Cotroceni. Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, s-a plans ca ar fi gasit Administratia de la Cotroceni in paragina, dupa plecarea lui Traian.

Victor Ponta: Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, nu raspund. Cand ma suna prsedintele pe hartie, Klaus Iohannis, raspund (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu comunica sub nicio forma cu Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis. Cand ma suna presedintele Romaniei Dan Mihalache, nu raspund, e adevarat,.

Victor Ponta: Voi colabora institutional cu presedintele Klaus Iohannis, nu cu Dan Mihalache (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va colabora institutional cu presedintele in functie Klaus Iohannis, si nu cu Dan Mihalache, informeaza B1 TV. Acesta a mai subliniat ca initial toata lumea a fost de.

Traian Basescu: BNR s-a pus closca pe Codul Fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, referitor la Codul Fiscal, ca presedintele Klaus Iohannisa gresit ca nu s-a consultat cu Guvernul pe aceasta tema. Mai mult, fostul sef de stat s-a ararat deranjat de inteventia BNR in aceasta problema, spunand ca institutia s-a pus closca pe Cod.

Traian Basescu: inscrierea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale din 2014 a fost o greseala

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca inscrierea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale din 2014 a fost o greseala, scrie Agerpres. Nu avea ce cauta in competitia prezidentiala. Era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )