Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat luni seara, la o emisiune de televiziune, ca respinge ideea ca in alegerile prezidentiale din 2009 s-ar fi implicat structurile de securitate ale. continuă pe Antena3

Se redeschide un mega-dosar pentru Traian Basescu. Fostul presedinte va fi audiat luni

Fostul presedinte Traian Basescu va fi audit luni, intr-un nou dosar pe care procurorii au decis sa-l redeschida. Traian Basescu a confirmat informatia, dar nu a dorit sa dea mai multe detalii. Stire.

Traian Basescu: Nu i-as dori lui Liviu Dragnea sa se redeschida dosarul Referendumului. S-ar putea sa aiba cineva vreo inregistrare. S-ar putea sa iasa tare sifonat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni, in cadrul emisiunii Talk B1 despre incercarea lui Liviu Dragnea de a scapa de condamnarea din dosarul Referendumului, liderul PSD mizand pe o .

Traian Basescu, despre intalnirea SOV - Geoana dinaintea confruntarii tv de la alegerile prezidentiale din 2009: A fost operatiune de parparazzi. Era imparabila si nu nu avea nicio sansa sa scape neobservat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Talk B1 despre episodul intalnirii lui Mircea Geoana cu Sorin Ovidiu Vantu inainte de confruntarea televizata.

Traian Basescu, despre intalnirea SOV - Geoana dinaintea confruntarii tv de la alegerile prezidentiale din 2009: A fost operatiune de paparazzi. Era imparabila si nu nu avea nicio sansa sa scape neobservat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Talk B1 despre episodul intalnirii lui Mircea Geoana cu Sorin Ovidiu Vantu inainte de confruntarea televizata.

Traian Basescu: Eu cred ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, cum a fost fraudat si referendumul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au vorbit luni seara, la Talk B1 despre alegerile prezidentiale din 2009. Daca Andronic sustine ca nu se poate vorbi despre fraudarea.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

Traian Basescu, reactie dura dupa dezvaluirile lui Dan Andronic: Cere arestarea lui Kovesi, a lui Coldea si a lui Maior

Fostul presedintele Traian Basescu a reactionat reactioneaza dur la dezvalurile facute de Dan Andronic si cere public arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea,.

Acuzatii incendiare: Cine l-a facut presedinte pe Traian Basescu in 2009

Dezvaluiri explozive despre modul in care Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea au pus umarul la victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din 2009 sunt facute chiar de catre un om al si.

Bodo, fostul ginere al lui Traian Basescu si solistul trupei Poroconsul, lupta grea cu kilograme in plus (FOTO)

Fostul ginere al lui Traian Basescu, adica solistul de la Proconsul, a inceput sa se schimbe tot mai mult in ultima perioada si se pare ca tot adauga kilograme in plus de la un.

Traian Basescu va fi audiat intr-un nou dosar penal

Traian Basescu va fi audiat intr-un nou dosar penal in aceasta dimineata. Fostul presedinte a fost citat la Parchetul General dupa ce procurorii au decis sa reia ancheta in cazul mai multor do.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )