Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu: Romania vrea sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Romania vrea sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la interesul national al tarii noastre. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi dimineata, ca Romania va sustine la Consiliul European extraordinar pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la interesul national al tarii noastre, potrivit Mediafax. Traian Basescu participa, joi, la Consiliul European extraordinar pe tema Ucrainei, iar apoi la Congresul Partidului Popular European, in calitat de invitat. Romania considera ca ceea ce a facut Federatia Rusa prin incalcarea acordurilor bilaterale reprezinta o agresiune la adresa Ucrainei, a declarat seful statului la plecarea spre Bruxelles.

Traian Basescu: Romania vrea sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la interesul national al tarii noastre.

Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina. Kievul trebuie sa intre urgent intr-un program FMI

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inaintea participarii la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui .

Traian Basescu: Romania doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pe situatia din Ucraina. Kievul trebuie sa intre urgent intr-un program FMI (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inaintea participarii la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei ca doreste sa fie parte a unui .

VIDEO Traian Basescu: Cer premierului sa treaca prin Parlament noul program de guvernare. Va asigur ca nu e o chichita, e o conditie a legitimitatii

Presedintele Traian Basescu i-a solicitat marti premierului Victor Ponta sa vina in fata Parlamentului cu un nou program de guvernare, pentru noua formula guvernamentala, inainte de a se prezenta pentru votul de investitura. Seful statului a precizat ca au aparut noi obiective asumate prin protocoale bilaterale care trebuie incluse in programul de guvernare si ca fortarea unui vot fara modificarea programului prezinta doua riscuri: hotararea sa fie atacata la Curtea Constitutionala sau sa se declanseze un conflict intre Presedintie si Parlament din cauza faptului ca se instaleaza o noua structura guvernamentala pe un program votat cu alta componenta politica. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului.

Schimbarea la fata a lui Traian Basescu. De ce nu vrea presedintele sa supere Rusia.

In primul sau an de mandat prezidential, Traian Basescu a socat declarand ca Rusia trateaza Marea Neagra ca pe un lac rusesc. Uluirea analistilor romani si straini avea o justificare evidenta. Era prima oara dupa saizeci de ani cand un sef de stat roman ataca frontal, neprovocat, marele fost) frate de la Rasarit. In ciuda notorietatii pe care a capatat-o sintagma Marea Neagra, lac rusesc, putini isi mai amintesc ca au existat si alte afirmatii pe care proaspatul presedinte .

Traian Basescu: As exclude posibilitatea ca, odata adoptat programul, sa mai fie o problema o eventuala motiune de cenzura

Traian Basescu a declarat, aseara, intr-o conferinta de presa ca exclude posibilitatea ca odata adoptat programul de guvernare sa mai fie o problema o eventuala motiune de cenzura. Domnia sa a spus: Ce am solicitat eu, avand in vedere schimbarea extrem de importanta a structurii de sustinere a Guvernului in Parlament, sa existe un program de guvernare care sa reflecte noua realitate politica si protocoalele convenite intre partenerii din noua majoritate.

VIDEO Traian Basescu: Respect deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii cand conditiile vor fi indeplinite. Solutia cea mai rapida, adoptarea miercuri a unui nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a insistat, marti seara, dupa ce a discutat cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni, asupra necesitatii adoptarii de catre Parlament a unui nou program de guvernare, inainte de numi noii ministri. Basescu a precizat ca doreste acest lucru pentru ca guvernul sa aiba legitimitate deplina si pentru a evita asteptarea deciziei Curtii Constitutionale la contestarea depusa de parlamentarii PDL si PMP. UPDATE Premierul Ponta a mers la Palatul Cotroceni: M-am intalnit cu presedintele, dar nu am ajuns la nicio concluzie privind procedurile de urmat. Vom mai discuta si maine .

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )