Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu: Eu am o singura mare problema si ea se numeste Kovesi

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Eu am o singura mare problema si ea se numeste Kovesi

Traian Basescu a lansat un nou atac catre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, duminica seara, intr-o emisiune televizata. Eu am o singura mare problema si ea se numeste Kovesi. Pentru ca a facut foarte. continuă pe Antena3

Traian Basescu, ATAC DUR la sefa DNA: Statuia Afroditei Kovesi este una FALSA pentru ca a fost parte a jocului politic tot timpul. Este foarte UMBLATA printre oamenii politici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca Laura Codruta Kovesi este foarte umblata printre politicieni. Acest umblat, in limbaj.

Atac dur al lui Traian Basescu la adresa sefei DNA: A facut din institutie un instrument politic si a facut foarte mult abuzuri

Fostul sef al statului si presedintele PMP Traian Basescu a acuzat-o, duminica, pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, ca ar fi transformat institutia pe care o conduce intr-un instrument politic.

Traian Basescu o ataca pe Alina Gorghiu: Are mintea politica a unui copilas de gradinita

Alina Gorghiu are minte politica cat un copilas de gradinita, nu ma pot certa cu un copil, a spus duminica presedintele PMP, Traian Basescu. Nu ma pot certa cu un copil. Dansa.

Traian Basescu se plange de birocratia din Romania: De cinci luni incerc sa obtin avizele ca sa imi repar acoperisul casei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca de cinci luni se lupta sa obtina avizele necesare pentru a repara acoperisul apartamentului din strada Mihaileanu. Guvernul de tehnocrati si-a asumat.

Sefa PNL exclude o alianta cu PMP. Traian Basescu ii da replica: Alina Gorghiu are minte politica cat un copil de gradinita

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica, ca formatiunea pe care o va conduce nu se va alia cu PMP, la conducerea caruia se afla Traian Basescu. Totodata, si seful PMP a respins o asemenea posibilitate si a calificat-o pe lidera liberalilor drept un copil de gradinita.

Scandal la TV. Sefa PNL exclude o alianta cu PMP. Traian Basescu ii da replica: Alina Gorghiu are minte politica cat un copil de gradinita

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica, ca formatiunea pe care o va conduce nu se va alia cu PMP, la conducerea caruia se afla Traian Basescu. Totodata, si seful PMP a respins o asemenea posibilitate si a calificat-o pe lidera liberalilor drept un copil de gradinita.

Replici iN DIRECT la TV intre Traian Basescu si Alina Gorghiu: Are minte politica cat un copil de gradinita

Presedintele PMP, Traian Basescu, si liderul PNL, Alina Gorghiu, si-au dat o serie de replici acide in direct la TV, in ciuda faptului ca se aflau in postura de invitati la emisiuni si.

Traian Basescu, scos din minti de stenogramele din dosarul Udrea

Traian Basescu pare sa se teama de stenogramele care pot aparea din dosarul Udrea si vorbeste de adevarata miza in dosarul fostei sale protejate. Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera.

Ce pensii au fostii presedinti ai Romaniei: Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu

Au condus tara, iar acum sunt pensionari. Unii de lux. Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu primesc peste 5. 000 de lei lunar pentru mandatele petrecute la Cotroceni plus alte cateva mii de lei.

De la blonde, la brunete: Traian Basescu are o noua protejata

Elena Udrea si fostul presedinte, Traian Basescu au alcatuit unul dintre cele mai fidele si longevive cupluri din punct de vedere politic de pe scena autohtona. Din 2004 si pana in prezent, timp de 12.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )