Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Sper sa nu castige Ponta alegerile prezidentiale

B1 B1,
Traian Basescu: Sper sa nu castige Ponta alegerile prezidentiale

Presesdintele TraianBasescu si-a exprimat, duminica seara, in emisiunea Actualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, speranta ca premierul Victor Ponta sa nu castige alegerile. continuă pe B1

Traian Basescu: Candidatura lui Ponta la prezidentiale depinde de baroni (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, ca candicatura luiVictor Ponta la alegerile prezidentiale depinde de.

Traian Basescu recomanda un singur candidat de dreapta la prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat ca partidele de dreapta trebuie sa stabileasca niste criterii in cursul lunii iunie, iar din iulie sa spuna: acesta este candidatul aliantei, adaugand ca, daca i se va cere, se va implica in aceste.

Traian Basescu, la B1 TV: Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei. / Daca nu va exista un candidat unic al dreptei la prezidentiale pana la 1 iulie, sansele de a castiga sunt foarte mici. Ponta e deja in campan

Romania nu are un pericol de razboi, Romania intra in sistemele NATO. Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei, iar solutia pentru a nu a avea un razboi civil in Ucraina este ca autoritatile din Kiev sa negocieze cu separatistii, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV. Seful statului l-a acuzat pe primul ministru ca este deja in campanie pentru prezidentiale, el sustinand ca candidatura lui Ponta la prezidentiale depinde de baroni, de Voiculescu si de Ghita. Ponta e prototipul unui politician captiv oligarhilor, pentru ca el nu traieste din guvernare, ci din imagine. Basescu a vorbit si despre un candidat unic al dreptei: Daca nu vom avea un candidat unic pana la 1 iulie stabilit de partidele de dreapta, sansele de a castiga alegerile sunt foarte mici. Miza alegerilor prezidentiale este Romania. Ori daca din orgoliu cineva sacrifica Romania, e ticalos.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Victor Ponta, la Sambra oilor: Traian Basescu nu a putut sa vina, m-a rugat sa va salut

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc Sambra oilor, le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute.

Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

Traian Basescu: Sefii parchetelor si ai Inaltei Curti trebuie propusi de CSM. Efectele vor fi in zona economica, daca Ponta si tata socru pun mana pe justitie, SRI si alte structuri

Reformele din Justitie nu sunt ireversibile, a declarat joi presedintele Traian Basescu, in studiourile EVZ TV, pledand ca propunerile pentru procurorii sefi si judecatorii de la Inalta Curte sa fie facute de catre Consiliul Superior al Magistraturii.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )