Libnet.ro
UNICEF

07:15

QA. Teodor Melescanu, despre cum a incercat Traian Basescu sa foloseasca serviciile

Antena3 Antena3,
QA. Teodor Melescanu, despre cum a incercat Traian Basescu sa foloseasca serviciile

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. in tot acest. continuă pe Antena3

QA. Teodor Melescanu, despre atacurile Elenei Udrea: incearca sa submineze autoritatea serviciilor

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. Elena.

Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il propune pe Eduard Hellvig pentru preluarea conducerii SRI. Basescu afirma ca este socant, faptul ca seful statului.

Denuntul facut de Dorin Cocos il contrazice pe Traian Basescu. Campania lui Basescu, finantata cu bani din spagi

Denuntul facut de Dorin Cocos vine sa il contrazica pe Traian Basescu, cel care in octombrie anul trecut le lua apararea atat Elenei Udrea, cat si sotului ei. Atunci, fostul presedinte spunea ca stie.

Dan Voiculescu, reactie la atacul lui Traian Basescu

Profesorul Dan Voiculescu a publicat, vineri, pe blogul personal, un raspuns la atacul lui Traian Basescu. Din nou Basescu minte. Nu am nicio legatura cu nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru functia de.

Traian Basescu, pe Facebook: Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant!

Fostul sef al statului Traian Basescu a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI. Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant !!!, a scris Basescu.

Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce locuinta atribuita de Guvern va fi renovata

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat pentru agentia Mediafax surse oficiale.

SURSE: Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa renovarea vilei care i-a fost data de Guvern

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat surse oficiale.

Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce locuinta atribuita de Guvern va fi renovata

Fostul presedinte Traian Basescu se va muta din vila Lac 3 dupa ce lucrarile de reparatie si renovare a vilei care i-a fost atribuita recent de Guvern ca resedinta vor fi finalizate, au declarat surse oficiale.

Traian Basescu a acceptat casa Mioarei Roman, dar nu se va muta inca in ea. Ramane la Vila Lac 3, desi legea nu ii mai permite

Fostul presedinte Traian Basescu a semnat cu RA-APPS pentru a prelua casa care i-a apartinut Mioarei Roman, dar nu se va muta inca in ea, pentru ca locuinta se afla in plin proces de renovare. Fostul presedinte va locui, in continuare, in Vila Lac 3, resedinta sa din timpul mandatului prezidential, desi legea il obliga sa se mute dupa 60 de zile de la incheierea mandatului.

Vila RA-APPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu, intr-o stare deplorabila (VIDEO)

Vila RA-APPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu nu poate fi locuita momentan. Din imaginile filmate in interiorul casei se pot vedea peretii distrusi, plini de igrasie sau de infiltratii de apa. Nici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )