Libnet.ro
UNICEF

21:15

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian. continuă pe B1

Traian Basescu, despre electorata: FMI a gresit. Am vazut-o pe sefa delegatiei fericita. Nu, doamna sefa, ti-o spun eu

Invitat marti seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, la B1TV, presedintele Traian Basescu vorbeste despre subiectele politice si economice ale zilei, de la problemele din USL la formarea noului partid de dreapta, Miscarea Populara sau acordul Romaniei cu FMI.

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Traian Basescu: USD e o lovitura pentru PNL, dar USL nu se rupe. Ponta, o gaza pentru jegul moral Voiculescu

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, realizata de Robert Turcescu si difuzata de B1 TV, ca infiintarea Uniunii Social Democrate USD) a.

Traian Basescu: USD e o lovitura pentru PNL, dar USL nu se rupe. Ponta, o gaza pentru jegul moral Voiculescu (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, realizata de Robert Turcescu si difuzata de B1 TV, ca infiintarea Uniunii Social Democrate USD) a.

Robert Turcescu ataca CNA pentru amenda de 70.000 de lei primita de B1 TV

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii Sub semnul intrebarii, de la postul B1 TV, a reactionat dur dupa amenda de 70. 000 de lei primita de la CNA. Institutia a sanctionat televiziunea pentru lipsa de impartialitate in doua editii ale emisiunii moderate de jurnalist, potrivit Pagina de Media.

Traian Basescu, in dialog cu Robert Turcescu de la ora 21.30

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara la B1TV, in emisiunea lui Robert Turcescu, unde va comenta neintelegerile din USL, va vorbi despre Partidul Miscarea Populara, dar si despre acordul cu FMI.

VIDEO Traian Basescu: Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012 / Institutia Parlamentului nu functioneaza la standarde europene/ Avem o problema in interiorul societatii, care este extrem de toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la o dezbatere publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, ocazie cu care a aratat ca Romania a facut pasi inapoi din vara anului 2012, cand era stabilit ca in toamna Romania sa intre in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, urmanda ca ulterior sa intre si cu frontierele terestre. Potrivit presedintelui, evenimentele din vara lui 2012, martea neagra din decembrie 2013, atacurile la justitie si la procurori, au fost de natura sa ne descalifice punand sub semnul intrebarii indeplinirea criteriilor politice de la Copenhaga ceea ce, in schimb, face ca unele tari sa aiba dubii serioase in ceea ce priveste intrarea noastra in Schengen.

Traian Basescu, despre gratierea lui Becali: Ministerul Justitiei a dat aviz negativ

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Ministerul Justitiei este cel care a dat aviz negativ pentru gratierea.

Traian Basescu, despre gratierea lui Becali: Ministerul Justitiei a dat aviz negativ (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Ministerul Justitiei este cel care a dat aviz negativ pentru gratierea.

Traian Basescu: Guvernul functioneaza ilegal. Suntem in instabilitate politica (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Guvernul functioneaza ilegal in acest moment, mai multe ministere neavand ministri in.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )