Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu, despre gratierea lui Becali: Ministerul Justitiei a dat aviz negativ (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre gratierea lui Becali: Ministerul Justitiei a dat aviz negativ (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Ministerul Justitiei este cel care a dat aviz negativ pentru gratierea. continuă pe B1

Traian Basescu, despre eliberarea lui Becali: Ministerul Justitiei mi-a dat aviz negativ pentru gratierea lui Becali, iar Ponta apare apoi si spune ca el l-ar fi gratiat

Ponta e mincinos cand spune ca el l-ar gratia in locul meu pe Gigi Becali. Ministrul Justitiei mi-a trimis un aviz negativ in care se arata ca nu se impune gratierea lui Becali. Deci varul lui, Cazanciuc, imi trimite ca nu e de acord, iar el iese dupa acest aviz si spune ca l-ar gratia. Cum etichetati acest om?, a declarat seful statului la B1 TV.

Traian Basescu, despre gratierea lui Becali: Ministerul Justitiei a dat aviz negativ

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Ministerul Justitiei este cel care a dat aviz negativ pentru gratierea.

Basescu, despre gratierea lui Becali: Ministrul Justitiei, varul lui Ponta, mi-a trimis aviz negativ. Iata-l!

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in timpul emisunii Sub semnul intrebarii, difuzate de B1TV, despre gratierea lui Gigi Becali. Presedintele a aratat avizul negativ primit de la Minsiterul Justitiei si a evitat sa spuna daca intentiona sa-l gratieze pe patronul echipei Steaua.

Traian Basescu despre Klaus Iohannis:De data asta vine in guvern fara sa fie facut ...

Klaus Iohannis este un castig pentru guvern, dar trebuie sa aiba grija cum aranjeaza cu incompatibilitatea, a declarat, sambata seara, presedintele Traian Basescu. De data asta vine in guvern fara sa fie facut aranjament la Grivco, a adaugat Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii la intrarea intr-un hotel din Cluj-Napoca, fiind insotit de primarul municipiului, fostul premier Emil Boc. Basescu este asteptat sa participe, duminica, la o intrunire a fundatiei Miscarea Populara.

VIDEO Traian Basescu, despre schimbarile din Guvern: Iohannis, un castig pentru Executiv. De data asta nu s-a facut un aranjament la GRIVCO

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO Grupul industrial Voiculescu si Compania SA). Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul municipiului, Emil Boc.

Traian Basescu despre PMP: Este un copil prematur, dar prematurii, stiti bine, sunt extrem de inteligenti

Presedintele Traian Basescu a afirmat, la Cluj, ca el a pus bazele Fundatiei Miscarea Populara si ca aceasta a nascut prematur un copil, Partidul Miscarea Populara. Seful statului a tinut sa sublinieze ca prematurii sunt foarte inteligenti.

Traian Basescu, despre relatia cu Emil Boc: Am fost doi parteneri extraordinari. Am avut curaj cu premierul sa luam tara in spate si sa o trecem impreuna printr-un an si jumatate prin criza

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, dupa ce primarul municpiului Cluj-Napoca a anuntat ca a decis sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara, ca a avut o relatie foarte buna cu acesta in perioada in care a ocupat functie de prim-ministru. Am fost doi parteneri extraordinari in momente in care tara avea nevoie de doi barbati care sa isi asume trecerea prin criza, a declarat presedintele, adaugand ca la acea vreme a avut curaj, cu premierul Emil Boc, sa ia tara in spate si sa o treaca prin criza.

Traian Basescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Guvernul avea informatii de la radarele armatei. Li s-a spus ca nu e nevoie de interventia lor

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul imtrebarii de pe B1 TV, despre accidentul aviatic din Apuseni, afirmand ca Guvernul avea date cu privire la locul.

Traian Basescu, despre accidentul aviatic din Apuseni: Guvernul avea informatii de la radarele armatei. Li s-a spus ca nu e nevoie de interventia lor (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul imtrebarii de pe B1 TV, despre accidentul aviatic din Apuseni, afirmand ca Guvernul avea date cu privire la locul.

Traian Basescu, despre electorata: FMI a gresit. Am vazut-o pe sefa delegatiei fericita. Nu, doamna sefa, ti-o spun eu

Invitat marti seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, la B1TV, presedintele Traian Basescu vorbeste despre subiectele politice si economice ale zilei, de la problemele din USL la formarea noului partid de dreapta, Miscarea Populara sau acordul Romaniei cu FMI.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )