Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Suntem in cea mai penibila situatie in care o clasa politica putea sa aduca o tara. Un lucru va deveni varful prostiei legislative (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Suntem in cea mai penibila situatie in care o clasa politica putea sa aduca o tara. Un lucru va deveni varful prostiei legislative (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Romania nici nu are nevoie de legea privind carantina si izolarea, pe care se tot cearta parlamentarii si guvernanti de zile bune, deoarece are deja. continuă pe B1

Traian Basescu: Ce vreti mai ridicol de atat? Singurul judecator al bolilor noastre este medicul!

Traian Basescu a rabufnit in cazul scandalului legii carantinei si izolarii. Fostul presedinte sustine ca este ridicol ceea ce se intampla si mai ramane sa dam judecatorilor cate o parafa de medic ca sa asiste la controlul medical al pacientului. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Basescu.

Traian Basescu, mesaj pentru Ludovic Orban: Nu mai sta inutil la mana PSD-ului. Daca nu, hasta la vista baby!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis, duminica seara, premierului Ludovic Orban ca are toate instrumentele legale sa ia masuri concrete impotriva pandemiei, facand referire la documente internationale. Nu mai sta inutil la mana PSD-ului, care nu face decat un joc de extindere a pandemiei, i-a transmis Basescu. Daca nu, hasta la vista baby, a conchis Basescu.

Cati bani castiga sotia lui Traian Basescu. Munceste si la 68 de ani

Detalii nestiute ies la iveala despre sotia fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Astfel ca fosta Prima Doamna a tarii noastre, pe nume Maria Basescu, s-a angajat, iar job-ul sau este unul pe care multe femei si l-ar dori. Cati bani castiga sotia lui Traian Basescu Sotia fostului presedinte al Romaniei, pe nume Traian Basescu, .

CORONAVIRUS |Traian Basescu: Tabloul poate fi foarte negru. Trebuie trecut la faza la care fiecare e responsabil de sanatatea lui (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca situatia in Romania poate deveni sumbra din cauza evolutiei epidemiei de coronavirus. in opinia sa, autoritatile au gresit fundamental atunci.

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

FOTO Casuta de poveste, creata de mesteri bucovineni, cea mai noua atractie din Vama Veche

Cea mai noua atractie din Vama Veche este o casuta de poveste construita de mesteri bucovineni. Ea se poate inchiria turistilor care vor sa-si scrie propria poveste.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare in aer liber din Transilvania, anulat din cauza pandemiei

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Transilvania, nu va fi organizat in acest an.

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )