Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Toti cei care vin din zone marcate cu galben sau rosu trebuie sa intre in carantina Momentul in care dezvoltarea epidemiei va fi exploziva se apropie.

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Toti cei care vin din zone marcate cu galben sau rosu trebuie sa intre in carantina Momentul in care dezvoltarea epidemiei va fi exploziva se apropie.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca toti cei care vin in Romania, indiferent din ce zona, trebuie sa intre in carantina imediat, iar mall-urile, barurile de noapte si cazinourile ar trebui inchise, pentru micsorarea riscului de infectare cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru: S-a decis extinderea zonelor rosii pentru nordul Frantei si Madrid. Cei care vin din aceste zone intra in izolare

Nelu Tataru, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca s-a decis extinderea zonelor rosii pentru nordul Frantei si Madrid, iar persoanele care revin in tara din aceste zone vor intra in izolare.

Se extinde zona rosie: Romanii care vin din Madrid intra automat in carantina

Autoritatile de la Bucuresti extind zona rosie de infectare cu coronavirus, punand pe harta nordul Frantei si Madridul. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina institutionalizata, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu.

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Se schimba legea privind casatoriile in Romania. Ce trebuie sa stie toti cei care vor sa faca nunta

Cine nu si-a dorit o nunta, undeva pe o plaja, in bataia soareului, sau la munte, inconjurat de natura, dar ce te faci daca nu te lasa legea, la ce metode recurgi? Dar va anuntam ca toate astea sunt de domeniul trecutului. Se schimba legea privind casatoriile in Romania A existat un proiect de lege .

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

Coronavirus: Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru carantina. Oamenii veniti din zonele de risc asteapta cu orele la triaj Badulescu: Nu putem aloca bani pentru ca Guvernul nu a declarat stare de alerta

Primaria Capitalei nu mai are spatii pentru a tine in carantina persoanele care vin din zonele de risc, cele 250 de locuri ale administratiei locale fiind epuizate de miercuri la pranz, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Din aceasta cauza, in ultimele 24 de ore oamenii au stat in spatiile de triaj de la aeroport si cate 6 ore, spune el. Badulescu sustine ca s-a ajuns in aceasta situatie deoarece Guvernul nu a dat Primariei bani pentru cazare si nici nu instituie stare de alerta pentru ca municipalitatea sa poata aloca fonduri din bugetul propriu.

Instantele iau masuri in fata epidemiei de coronavirus. Curtea de Apel Bucuresti interzice accesul celor care vin din zone de risc

Curtea de Apel Bucuresti a instituit restrictii si masuri care sa previna raspandirea coronavirusului si care se vor aplica incepand de marti, 10 martie, transmite instanta.

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

Noi restrictii pentru cei care vin din nordul Frantei si Madrid. Zborurile catre si dinspre aceste destinatii ar putea fi anulate

Autoritatile vor extinde, cel mai probabil de miercuri dimineata, lista zonelor rosii pentru a include nordul Frantei si Madridul, unde au fost inregistrate focare extinse de coronavirus. Cele doua regiuni se adauga restrictiilor deja existente pentru Italia, China, Iran si Coreea de Sud. Anuntul a fost facut de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru, la Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )