Libnet.ro
UNICEF

22:45

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

B1 B1,
Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa. continuă pe B1

Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a declarat, marti, despre izolarea persoanelor care vin in tara din zone contaminate ca intra pe la Arad si merg pana la Iasi, se opresc pe drum, in vreme ce in Italia se opresc in locul pe unde intra in tara, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS |Republica Moldova interzice accesul strainilor care vin cu avionul din tarile afectate de COVID-19

Republica Moldova interzice strainilor sa intre in tara folosin cursele aeriene care vin din statele afectate de coronavirus, informeaza Reuters. Masura este in vigoare in 10 martie. Potrivit sursei.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

EXCLUSIV Surse: Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus dupa ce au calatorit cu un microbuz au fost identificate

EXCLUSIV Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani din Galati confirmat cu noul coronavirus, dupa ce au calatorit alaturi de acesta cu un microbuz cu plecare din Bucuresti au.

Un video difuzat de Neflix in 2019 cu Bill Gates prezice un virus care porneste din China si impanzeste tot globul

Predictia, operatie rationala de anticipare a unui eveniment sau fenomen, lucru la care pare sa se priceapa Bill Gates. Drept dovada sta un video difuzat de Netflix, in 2019, in care cofondatorul Microsoft prezice un virus ce porneste din China si impanzeste tot globul. Bill Gates, intr-un video difuzat de Netflix, in 2019, unde prezice .

Profesorul Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a declaratdespre izolarea persoanelor care vin in tara din zone contaminate ca intra pe la Arad si merg pana la Iasi, se opresc pe drum, in vreme ce in Italia se opresc in locul pe unde intra in tara.

Instantele iau masuri in fata epidemiei de coronavirus. Curtea de Apel Bucuresti interzice accesul celor care vin din zone de risc

Curtea de Apel Bucuresti a instituit restrictii si masuri care sa previna raspandirea coronavirusului si care se vor aplica incepand de marti, 10 martie, transmite instanta.

CFR Calatori: Romanii care vin din Italia cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare

CFR Calatori anunta ca a luat masuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus astfel incat cetatenii romani care au plecat din Italia catre Romania si utilizeaza transportul feroviar pentru a ajunge in tara vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )