Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu nu vrea alegeri anticipate: Guvernul Orban are o imagine buna si intern, si extern Fostul presedinte explica implicatiile unui asemenea tavalug politic, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu nu vrea alegeri anticipate: Guvernul Orban are o imagine buna si intern, si extern Fostul presedinte explica implicatiile unui asemenea tavalug politic, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Traian Basescu nu doreste alegeri anticipate din cauza ca un astfel de scrutin ar arunca Romania in patru luni de instabilitate, iar Guvernul Orban are o imagine buna si in intern, si in extern, s. continuă pe B1

SONDAJ Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?

Premierul Orban a spus, dupa discutii cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, pe care le considera cea mai buna solutie pentru tara, avand in vedere ca Parlamentul e dominat de PSD si actioneaza ca o frana la adresa Guvernului. Orban nu a spus ce strategie va folosi pentru a declansa procedura anticipatelor. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?.

Traian Basescu: in mod categoric Orban nu va merge ca un soldatel de plumb sa-si depuna demisia Prin anticipate ne bagam singuri intr-o criza politica in care nu ne cheama nimeni

Ludovic Orban nu mi s-a parut chiar suntem gata si cu mana la chipiu pentru alegeri anticipate, spune fostul presedinte Traian Basescu despre premier si despre anuntul sau facut dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, la sfarsitul saptamanii trecute, cand a declarat ca au convenit impreuna sa fie declansate alegerile anticipate. El crede ca alegerile anticipate nu sunt o idee buna, pentru ca ar genera o criza politica nenecesara si neoportuna. in plus, cuplarea legislativelor cu alegerile locale comporta riscul de a-i da un avantaj pretios PSD-ului.

Traian Basescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea

Fostul presedinte critica intentia PNL de a organiza alegeri anticipate.

Fost ministru PSD: Nu stim nimic din ce vrea Guvernul Orban sa faca

Fostul ministru al Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a criticat Guvernul Orban pentru dorinta de a organiza alegeri anticipate, afirmand ca este singurul proiect cu care vine.

Traian Basescu, despre demisia lui Orban: Ne bagam singuri intr-o criza

Traian Basescu a facut o serie de declaratii cu privire la o posibila demisie a lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru a declansa alegerile anticipate. Ce crede fostul presedinte al Romaniei, isi va da sau nu Orban demisia? Traian Basescu: Orban nu va demisiona ca un soldatel de plumb Fostul presedinte al Romaniei .

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Victor Ponta vrea alegeri locale in 2 tururi: E o decizie pentru noi, politicienii E greu sa spui ca de la asta, deodata, toti cei 3.200 de primari din Romania o sa fie niste oameni fabulosi (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca isi doreste alegeri anticipate, dar chiar si asa considera ca e o decizie pentru politicieni si ca, in definitiv, nu i-ar ajuta pe locuitorii unitatilor.

Tariceanu NU vrea desfiintarea SIIJ si ameninta Guvernul Orban: ALDE ar putea da tonul motiunii de cenzura (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ameninta Guvernul Orban cu motiunea de cenzura, daca desfiinteaza Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) prin OUG sau prin angajarea.

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )