Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu vrea sa fie cetatean al Republicii Moldova

Antena3 Antena3,
Traian Basescu vrea sa fie cetatean al Republicii Moldova

Traian Basescu vrea sa plece de la Cotroceni cetatean al Republicii Moldova. Presedintele a declarat ca, inainte de incheierea mandatului, vrea sa faca o vizita de ramas-bun in tara vecina si. continuă pe Antena3

Basescu vrea cetatenie in Republica Moldova

Traian Basescu a declarat, sambata, la Scoala de vara a PMP, ca va face o vizita in Republica Moldova inainte de a incheia mandatul de sef al statului si va solicita, totodata, sa i se acorde cetatenia acestei tari, .

PSD nu sustine initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu

PSD nu sustine initiativa lui Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Traian Basescu, sa nu-i dea motiv lui Traian Basescu sa fie in campanie electorala. in interiorul PSD se.

Traian Basescu: Victor Viorel Ponta vrea sa castige presedintia ca sa puna sub control justitia, nu e nicio deosebire intre modul in care gandesc el si Voiculescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Scoala de Vara a Tineterului PMP, ca Victor Viorel Ponta vrea sa castige presedintia ca sa puna sub control justitia. Nu e nicio deosebire intre modul in care gandeste Victor Viorel Ponta si modul in care gandeste Voiculescu. Mentalitatea PSD-ului cu privire la lege si la justitie e ca un giulgiu aruncat peste tara.

Traian Basescu: De discutat nu e injuratura, mai rau a fost ca oamenii l-au aplaudat pe Mazare: Ponta vrea sa controleze justitia

Traian Basescu participa, la aceasta ora, la Scoala de Vara a tineretului PMP .

Traian Basescu: injurarea procurorilor, emblema PSD. Ponta vrea sa controleze justitia

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la o reuniune PMP, ca injurarea procurilor reprezinta emblema PSD, patid caracterizat de ura impotriva statului, a legii, obiectivul major al lui Victor Ponta fiind castigarea Presedintiei pentru a pune sub control justitia.

Traian Basescu va cere cetatenie moldoveneasca inainte de a-si incheia mandatul

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP, ca va efectua o vizita in Republica Moldova inainte de a incheia mandatul de sef al statului si va solicita, totodata,.

Traian Basescu la Scoala de Vara a tineretului PMP: Guvernul a cheltuit zero bani din cele 106 milioane de euro alocate de UE pentru locuri de munca pentru tineri. In locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern

Presedintele Traian Basescu, prezent, sambata, la Scoala de Vara a tineretului PMP de la Mamaia, a declarat, in legatura cu somajul in randul tinerilor, ca Guvernul nu a cheltuit niciun ban din cele 106 milioane de euro alocate de Uniunea Europeana Romaniei pentru crearea de locuri de munca pentru tineri. Seful statului a aratat ca acesti bani trebuie cheltuiti in intervalul 2014-2015, in caz contar ei urmand sa fie alocati altor tari. Eu, daca as fi in locul vostru, as face zilnic proteste la Guvern, le-a spus Traian Basescu tinerilor prezenti la Scoala de Vara PMP.

Traian Basescu si-a petrecut seara de duminica alaturi de sotie la restaurantul Ciresica din statiunea Olimp

Presedintele Traian Basescu si-a petrecut seara de duminica alaturi de sotia sa, la restaurantul Ciresica din statiunea Olimp, unde cei doi obisnuiesc sa mearga de fiecare data cand ajung pe litoral. Pe.

Traian Basescu si-a petrecut seara de sambata alaturi de sotie la restaurantul Ciresica din statiunea Olimp (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a petrecut seara de duminica alaturi de sotia sa, la restaurantul Ciresica din statiunea Olimp, unde cei doi obisnuiesc sa mearga de fiecare data cand ajung pe litoral. Pe.

Traian Basescu, cina cu Udrea si dans cu sotia

Traian Basescu a luat la rand restaurantele de pe litoral dupa ce a participat la sedinta partidului condus de Elena Udrea. Presedintele a iesit la terasa cu membrii partidului Miscarea Populara iar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )