Libnet.ro
UNICEF

22:16

Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea I

Adevărul Adevărul,
Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea I

Pe harti si gps se cheama DN 67C. E cunoscuta inca din Antichitate. in perioada interbelica a fost reparata la initiativa regelui Carol al II-lea, care a si parcurs-o integral, la volan, motiv pentru care s-a numit o vreme Drumul Regelui. Transalpina poate ca nu intrece in frumusete Transfagarasanul, dar este cea mai inalta sosea asfaltata din Romania. S-o parcurgem, asa cum merita, punct cu punct. continuă pe Adevărul

Prima expeditie romaneasca in Alpii Dinarici: cucerirea varfului Dinara (1831), cea mai inalta cota din Croatia

La inceputul anului 2007, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pasionatii de turism montan grupati in jurul Asociatiei de Turism Chindia au initiat TOP 27, topul cuceririi celei mai inalte cote din fiecare tara a UE. La 1 iulie 2013, prin intrarea Croatiei in UE, TOP 27 a devenit ca obiectiv montan, TOP 28. in acest context, cucerirea celei mai inalte cote din Croatia devenea o prioritate in programul montaniarzilor damboviteni.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Bursele din toata lumea au inchis cea mai proasta luna din ultimii trei ani, august marcand o prabusire a actiunilor cauzata de temerile investitorilor legate de incetinirea cresterii economiei chineze. Cu o scadere de circa 7%, Romania se afla pe.

Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme

Cei de la Mercedes planuiesc sa-i lase cu gura cascata pe toti cei prezenti la salonul auto de la Frankfurt cu superbul S-Class Cabriolet. Producatorul nemtesc de masini de lux i-a impresionat pe toti anul trecut cu noua linie de limuzine S-Class. Anul acesta a reusit sa le trezeasca interesul pasionatilor de autoturisme, sau, mai [] Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bursele europene se pregatesc sa incheie cea mai neagra luna din ultimii patru ani

Actiunile europene au scazut luni, cu indicele german si DAX si cel francez CAC pe cale sa consemneze cea mai proasta luna din ultimii patru ani, afectate de prabusirea burselor chinezesti si de probabila majorare de dobanda din SUA, informeaza Reuters.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

FOTO Cum arata cea mai moderna piata din Botosani. Module din aluminiu, geamuri termoizolante si vestiare pentru pietari

In aceasta vara a fost deschisa cea mai moderna piata din municipiul Botosani. Este vorba de Piata Viilor reabilitata si adusa la standarde europene. in momentul de fata, piata este termoizolata, are vestiare pentru comercianti si toalete.

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Cea mai mare medie din sesiunea de toamna este este de 9,61

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2015 sesiunea de toamna este in Capitala de 22,85% inainte de contestatii, fata de 24,1% la nivel national. in schimb, Capitala inregistreaza cea mai mare medie din sesiunea de toamna, de 9,61, ce apartine unei absolvente a Liceului Ion Creanga.

Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

Banca Comerciala Romana BCR) va avea un nou presedinte executiv. Sergiu Manea va prelua conducerea celei mai mari banci din Romania de la Tomas Spurny, incepand cu 1 octombrie. Potrivit Ziarul.

Branza din lapte de scroafa: ce gust are si cat costa un kilogram din cea mai scumpa branza din lume

O mica ferma din Olanda este prima din lume care a inceput sa produca branza din lapte de scroafa. Noul produs de lux va costa mai mult decat branza din lapte de magarita, care era pana acum cea mai scumpa din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )