Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

Playtech Playtech,
Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

In toamna, odata cu noile modele de iPhone, Apple va lansa si iOS 9. Chiar daca nu vine cu modificari mari, daca ar folosi aceasta idee a unui fost designer, ecranul de standby ar fi mult mai util. Odata cu iOS 7 a fost schimbat sistemul de operare de pe iPhone si iPad. Acum, a [] Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

4 mituri despre consumul de iaurt, desfiintate de nutritionisti! Care este cel mai bun moment in care sa-l consumi

Iaurtul, aliment cu insemnate proprietati nutritive folosit ca atare sau pentru a pregati delicioase deserturi si sosuri, este inconjurat de numeroase mituri. Cateva dintre cele mai raspandite sunt preluate de site-ul.

Boromir si-a dublat profitul in primele sase luni

Actiunile Boromir Prod Buzau s-au apreciat, in perioada 6 - 13 august, cu 10,45%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Poate avea orice, insa alege sa traiasca ca un sarac. Al doilea cel mai bogat om al lumii, Slim Helu, poarta costume ieftine si isi conduce singur masina

Al doilea cel mai bogat om al lumii este Carlos Slim Helu, avand o avere estimata 77,1 miliarde de dolari. Desi isi poate permite orice, acesta alege sa traiasca ca un sarantoc, scrie Capital. ro. Slim.

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

Centrul Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend din aceasta vara pe drumul spre litoral. Circulatie intensa si pe drumul spre munte

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, anuntaCentrul Infotrafic, precizand ca pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, s-au inregistrat aproximativ 70000 de autovehicule in ultimele doua zile. Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum si pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate, insa, pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje in trafic din cauza aglomeratiei.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, avand in vedere valorile ridicate de trafic inregistrate pe drumurile care duc catre judetul Constanta - 300. 000 de turisti si peste 70. 000 de autovehicule .

Cel mai cautat criminal din Spania, prins de Politia Romana. Cand va fi extradat spaniolul

Cel mai cautat criminal din Spania a fost arestat intr-o operatiune spectaculoasa a Politiei Romane. Acesta va sta 15 zile in arest in Romania, de unde nici nu mai vrea sa plece si i-a transmis.

Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una

Pentru ca sunt incredibil de eficienti la clonat produse, chinezii au creat consola Ouye care combina elemente de design din Sony PS4, Xbox One si Ouya. Nu trebuie sa mergeti pana in China pentru a sti cat de dese sunt copiile ieftine de produse din domenii incredibil de variate, incepand cu moda si terminand cu [] Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Clasamentul ATP: Andy Murray l-a depasit pe Roger Federer si a urcat pe doi; Cel mai bine pozitionat roman: locul 189 (Marius Copil)

Dupa ce a castigat Masters-ul de la Montreal, Andy Murray a urcat pe locul doi in ierarhia ATP, depasindu-l pe Roger Federer. Jucatorul din Romania cel mai sus in clasament este Marius Copil - locul 189. Novak Djokovic este inca o saptamana lider mondial, cu 14. 265 de puncte acumulate.

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30).

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )